Uponorin tytär julkisti älykkään vedenmittausjärjestelmän

Uponorin ja Belkinin yhteisyritys Phyn esittelee älykkään vedenmittausjärjestelmän Yhdysvalloissa.

Uponorin ja Belkinin yhteisyritys Phyn esittelee älykkään vedenmittausjärjestelmän Yhdysvalloissa.

Belkin Internationalin ja Uponor Oyj:n yhteisyritys Phyn tuo markkinoille ensimmäisen tuotteensa Yhdysvalloissa. Tekoälyä hyödyntävä vedenmittausjärjestelmä Phyn Plus tulee myyntiin Yhdysvalloissa keväällä 2018. Tavoitteena on lanseerata tuote Euroopassa vuonna 2019.

Uponorin mukaan maailman kattavin älykäs vedenmittausjärjestelmä Phyn Plus tarkkailee ja mittaa muutoksia veden paineessa. Mobiilisovelluksen avulla tuote havaitsee ja hälyttää muutoksista vedenkulutuksessa. Järjestelmä sulkee vedenjakelun automaattisesti havaitessaan suuremman vuodon.

”Phynin älykäs vedenmittausjärjestelmä Phyn Plus on erinomainen lisäys Uponorin tuotetarjontaan, ja se tukee meidän strategisia tavoitteitamme sekä digitalisaatiossa että kestävässä kehityksessä. Phyn Plus suojelee kodinomistajia vesivuodoilta, säästää vettä ja tehostaa vedenkulutusta”, sanoo Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski.

Phyn Plus esitellään International Builders’ Showssa Floridassa 9.-11. tammikuuta, sekä Consumer Electronics Showssa Las Vegasissa 9.-12. tammikuuta. Phyn Plus on saanut kunniamaininnan sekä CES 2018 Innovation -palkinnon Smart Home- ja Tech for a Better World -tuotekategorioissa.

Uponor Oyj ja Belkin International perustivat Phyn yhteisyrityksen heinäkuussa 2016 kehittääkseen rakennusten veden mittaamiseen ja vedenkulutuksen vähentämiseen liittyvää teknologiaa. Yhteisyritys perustettiin sekä Yhdysvaltoihin että Eurooppaan.

Lue lisää

Katso kaikki