Työturvallisuuskilpailun vuoden 2016 voitto on ratkennut

Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailussa palkitaan rakennustyömaa, jolla työturvallisuusasiat on hoidettu esimerkillisellä tavalla.

Valtakunnallisessa Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailussa palkitaan rakennustyömaa, jolla työturvallisuusasiat on hoidettu esimerkillisellä tavalla. Vuoden 2016 voittaja on NCC Suomi Oy:n Harjun peruskorjaustyömaa Jyväskylästä. Työmaalla ei sattunut koko viime vuoden aikana yhtään poissaoloon johtanutta työtapaturmaa.

Valtakunnallinen kilpailu on järjestetty vuodesta 2010 alkaen. Sen järjestävät Rakennusteollisuus RT ry:n talonrakennustoimiala ja Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry yhdessä yhteistyökumppaniensa INFRA ry:n, Rakennusliiton, Ammattiliitto Pron, Työsuojeluhallinnon ja Työturvallisuuskeskuksen kanssa.

Nyt viidettä kertaa järjestetyn talonrakennusalan työturvallisuuskilpailun taso oli korkea. Kisan tasaväkisestä kärkikaksikosta NCC:n työmaa ylsi niukasti voittoon.

Vuoden 2016 kilpailussa työmaiden turvallisuuden tasoa arvioitiin kahdella osa-alueella, jotka ovat työmaan yleinen turvallisuustaso (TR-mittaus) ja työmaiden työtapaturmien määrä. Työmaatarkastukset ja TR-mittaukset kilpailutyömailla suoritti aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueen tarkastajien toimesta.

Lue lisää

Katso kaikki