Työturvallisuus toiminnan ytimessä

Bonavan työturvallisuusvisio on olla ”Nolla tapaturmaa” -työpaikka: yksikään projekti ei ole tärkeämpi kuin työmailla ja toimistoilla olevien henkilöiden turvallisuus.
Bonava-konserni järjesti niin kutsutun vaarojen metsästyspäivän eli ”Hazard Huntin” kaikissa kahdeksassa toimintamaassaan kansainvälisen työturvallisuuspäivän hengessä.

”Nolla tapaturmaa” -visio tarkoittaa, että Bonavan toiminnasta ei aiheudu työntekijöille vammoja, sairauksia tai tapaturmia ja että Bonava mahdollistaa turvallisen ja terveellisen työpaikan.

Bonava haluaa, että työntekijät voivat palata työpäivän päätteeksi kotiin samassa tai paremmassa kunnossa kuin töihin tullessaan. Bonavan turvallinen toiminta kattaa myös yhteistyön asiakkaiden, alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

”Tärkeintä on ymmärtää, että työturvallisuus on osa jokapäiväistä toimintaamme ja samalla jokaisen työntekijämme velvollisuus kaikkina vuoden päivinä. Vuosittainen kansainvälinen työturvallisuuspäivä on erinomainen työturvallisuuskeskustelun herättäjä niin toimistoilla kuin työmaillakin ja sen hengessä järjestämme myös oman tapahtumamme”, sanoo tuotantojohtaja Ilpo Peltonen, Bonava Suomi Oy.

”Uudisasuntorakennuttajana me työskentelemme hektisessä ja alati muuttuvassa, joskus jopa riskialttiissa ympäristössä. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että kaikki onnettomuudet voidaan estää.”

 

Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietettiin maailmanlaajuisesti 28.4.2019. Päivän viettoa koordinoi Kansainvälinen työjärjestö ILO, joka täyttää tänä vuonna sata vuotta. Juhlavuoden teemana on ”Social Justice, Decent Work”.

Kansainvälisestä työturvallisuuspäivästä löydät lisätietoja täältä.

Jätä kommentti

*

*