Tuusulan asuntomessualueelle 250 uutta asuntoa

Vuoden 2020 Asuntomessuille rakennetaan yli 200 kerros-, rivitalo- ja townhouse-asuntoa sekä pientaloja 28 tontille.

Vuoden 2020 Asuntomessuille rakennetaan yli 200 kerros-, rivitalo- ja townhouse-asuntoa sekä pientaloja 28 tontille.

Asuntomessuille Tuusulaan nousevalle uudelle asuinalueelle tulevat tontit on varattu. Asia varmistui 16. maaliskuuta, kun Asuntomessutoimikunta valitsi rakentajat lopuille yhdeksälle pientalotontille.

”Asuntomessuille Tuusulaan syntyy erityisen monipuolinen asuntotuotanto. Valmisteilla olevat asukkaan elämää palvelevat ratkaisut tulevat muodostamaan kokonaisuuden, jossa tulevien asukkaiden hyvinvointi on keskiössä”, toteaa Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Asuntoja messualueelle valmistuu yhteensä noin 250, joista messuvieraille on avoinna 45–50 kohdetta.

”Luvassa on monipuolinen kattaus uudenlaista asuntorakentamista viihtyisään ja luonnonläheiseen Rykmentinpuistoon. Varaustilanne saattaa toki elää kevään ja kesän aikana. Messurakentamisesta kiinnostuneiden kannattaakin tiedustella tilannetta suoraan asuntomessutoimistolta”, messujen projektipäällikkö Kirsi Joensuu sanoo .

Tuusulan Asuntomessut on siitä poikkeukselliset, että peräti 40 prosenttia kohteista on townhouse-, rivi-, pienkerros- ja kerrostaloasuntoja.

Ensimmäiset rakentajat pääsevät tonteille lokakuussa 2018, kun kunnallistekniikan rakennustyöt valmistuvat. Pientalojen lisäksi Asuntomessuille rakentuu tuottajamuotoisesti kaikkiaan seitsemän tonttia. Tuottajamuotoisten asuntokohteiden toteuttajina ovat BoKlok, Fira, Jämerä, Rakennusvarma, Tuusulan kunnan kiinteistöt, Trä Kronor ja Passiivikivitalot. Asuntomessualueelle rakennetaan myös oma päiväkoti, joka yhdistää samaan kortteliin senioriasumisen ja eri ikäisille suunnatut hoivapalvelut. Korttelin toteuttaa Suomen Hoivatilat.

 

Lue lisää

Katso kaikki