Tuomas Karhu Koja Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Koja Oy:n hallitus on nimittänyt Tuomas Karhun Koja Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.9.2021.

Koja Oy:n hallitus on nimittänyt Tuomas Karhun Koja Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.9.2021.

Tuomas Karhulla on vahva kokemus kansainvälisen liiketoiminnan tehtävistä. Hän siirtyy Kojalle saksalaisen KSB Group:in palveluksesta, jossa hän on toiminut eri tehtävissä.

Ennen Kojalle siirtymistä Karhu toimi Pohjois-Euroopan aluevastaavana sekä Ruotsin ja Suomen maayhtiöiden toimitusjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt myynti- ja projektitehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla. Uuden toimitusjohtajan valinnassa painottui laaja johtamiskokemus useista eri tehtävistä ja kehitysprojekteista kansainvälisen liiketoiminnan ja henkilöstön parissa.

Koja Oy on vahvasti kehittyvä perheyritys, joka on viime vuosina investoinut merkittävästi kotimaiseen tuotantoon ja teknologiaan. Koja panostaa jatkossakin liiketoimintaan Suomessa ja kansainväliseen kasvuun.

– Koja Oy on perinteikäs suomalainen perheyhtiö, jolla on Suomessa ja osin kansainvälisesti erittäin vahva asema sekä arvostus ilmankäsittelyratkaisuissa. Henkilöstön syvä osaaminen yhdessä tulevaisuuden innovaatioiden kanssa antaa erittäin hienon mahdollisuuden kehittää toimintaamme edelleen. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan ja kehittämään liiketoimintaa yhdessä henkilöstön ja asiakkaidemme kanssa ja olemaan osa Koja perhettä, Karhu sanoo.

 

Lue lisää

Katso kaikki