Tuire Nyberg ja Terhi Vapola Ecorealin hallitukseen

Ecoreal Oy:n hallitukseen nousee kaksi uutta jäsentä, Tuire Nyberg sekä Terhi Vapola. Samalla Antero Huhta jättää tehtävänsä hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut Ecorealin hallituksen jäsenenä ja neuvonantajana Ecorealin perustamisesta lähtien, kertoo Ecoreal tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Terhi Vapola on climatetech ja energia-alaan fokusoitunut pääomasijoittaja. Hän toimii tällä hetkellä Helen Venturesin vetäjänä, ja on hallituksen jäsenenä useissa energia-alan kasvuyhtiöissä Suomessa ja Euroopassa. Aiemmin Vapola on toiminut muun muassa Springvestin toimitusjohtajana, startup-yrittäjänä sekä johtajana Nokialla. Vapola tuo Ecorealin hallitukseen mukanaan rahoituksen, digitalisaation ja kansainvälistymisen osaamista.

Terhi Vapola. Kuva: Ecoreal

Tuire Nyberg on hallitustyön ammattilainen, jolla on vahva kokemus palvelujen tuotteistamisesta ja asiakkuuksien johtamisesta. Toimessaan IKEA Centres Suomen toimitusjohtajana Nyberg vastasi myös Ikea Centresin pohjoismaisesta kauppa- ja liikekeskusportfoliosta. Eurooppa-tason johtoryhmätyöskentely on antanut Nybergille vankan osaamisen sekä ruotsalaisesta että eurooppalaisesta johtamiskulttuurista.

– Haluamme kiittää Anteroa tuesta ja avusta Ecorealin alkutaipaleella. Uusien hallituksen jäsenten ansiosta uskon, että kasvutarinamme jatkuu yhä vahvana tulevaisuudessa. Toivomme uusien jäsenien tuovan mukanaan uusia näkemyksiä toiminnan kehittämiseen ja näkemystä myös alan ulkopuolelta, kertoo toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

Terhi Nyberg. Kuva: Ecoreal

Lue lisää

Katso kaikki