Toomas Rapp Sweco EST OÜ:n toimitusjohtajaksi

Toomas Rapp on nimitetty Sweco EST OÜ:n toimitusjohtajaksi 11.12.2017 alkaen.

Hän vastaa Swecon projektinjohto- ja valvontaliiketoimintojen johtamisesta Virossa. Sweco EST OÜ ja toinen Virossa toimiva Sweco-yhtiö, Sweco Projekt AS, kuuluvat Sweco Finland -maayhtiöön.

”Toomas Rappin myötä saamme Viroon johtajan, jolla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus alalta. Uskomme hänen tuovan uutta näkökulmaa projektinjohto- ja valvontapalveluiden kehittämiseen, ja hänen kokemuksensa avulla voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin”, Sweco Finland maajohtaja Markku Varis kertoo.

Rappilla on pitkäaikainen kokemus Baltian alueen markkinoista ja erityisesti rakennusalalta, jossa hän on toiminut johtotehtävissä ja muun muassa hallituksen jäsenenä betonielementtejä valmistavassa TMB AS -yhtiössä. Rapp työskenteli aiemmin YIT Ehitus AS:ssä, jossa hän toimi yli kymmenen vuoden ajan eri tehtävissä ja viimeisimpänä rakentamisjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

”Olen iloinen päästessäni kehittämään Swecon projektinjohto- ja valvontapalveluita Virossa entistä parempaan suuntaan. Paikallisuus, pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä Swecon kokemus ja osaaminen luovat ainutlaatuiset puitteet luoda tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Rapp kertoo.

Jätä kommentti

*

*