Tom Allen ja Senera Oy yhdistyvät

Tom Allen Senera Oy nousee omakotitalojen, taloyhtiöiden sekä liikekiinteistöjen maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien markkinajohtajaksi Suomessa.

Maalämpöalan edelläkävijä Tom Allen ja energiaratkaisujen asiantuntija Senera yhdistävät voimansa. Maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien myynti, asennukset sekä muut keskeiset toiminnot keskitetään uudelle yhtiölle, Tom Allen Senera Oy:lle. Tavoitteena on entistä parempi asiakaspalvelu, toimitusvarmuus ja kilpailukyky.

Tom Allen Senera Oy nousee omakotitalojen, taloyhtiöiden sekä liikekiinteistöjen maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien markkinajohtajaksi Suomessa. Yhtiössä työskentelee noin 80 maalämpö- ja lämmön talteenottoalan ammattilaista. Yhtiön liikevaihdoksi muodostuu yli 20 miljoonaa euroa. Tom Allen Senera Oy:n omistaa ja sitä hallinnoi Senera-konserni.

Muutos ei vaikuta Senera Oy:n eikä Tom Allen Oy:n kanssa solmittuihin sopimuksiin eikä keskeneräisiin hankkeisiin. Kaikki urakkamme toteutetaan asiakkaidemme kanssa sovitulla tavalla.

Tom Allen Senera Oy:n tavoitteena on toimittaa entistä korkealaatuisempia, luotettavampia ja suurimman säästön tuottavia maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmiä kilpailukykyisesti.

Tom Allen Senera Oy mahdollistaa myös aikaisempaa kattavamman etävalvonta- ja huoltopalvelun tarjoamisen asiakkaille. Yhtiön huoltotoiminta on keskitetty Senera-konsernin omistamalle Maalämpöhuoltokeskus Oy:lle. Huoltotoiminnasta vastaa noin 15 lämpöpumppualan ammattilaista. Maalämpöhuoltokeskus huoltaa kaikkien valmistajien ja urakoitsijoiden toimittamat maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput sekä järjestelmät.

Kuvassa: Senera-konsernin toimitusjohtaja Johan Holma sekä konsernin liiketoiminnan johtaja Christian Sarkala.

 

 

Lue lisää

Katso kaikki