Thermotech osaksi Purmo Groupia – ”Löysimme ostajan, jolla ei vain ole resursseja Thermotechin kehitykseen vaan joka myös jakaa arvomaailmamme”

Hankinta tukee Purmo Groupin kasvustrategiaa

Thermotech-konsernin omistaja on vaihtunut suomalaiseen pörssiyritykseen Purmo Groupiin joka on yksi johtavista sisäilmatuotteiden ja pattereiden valmistajista Euroopassa, kertoo Thermotech tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Purmo Groupin pääomistaja on suomalainen perhe, Von Rettig. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 671 MEUR ja yrityksellä on 3300 työntekijää 21 maassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Vesikiertoinen lattialämmitys on ollut Thermotechin toiminnan keskiössä siitä lähtien kun yritys perustettiin vuonna 1996.

– Olen erittäin iloinen, että löysimme ostajan, jolla ei vain ole resursseja Thermotechin kehitykseen vaan myös jakaa arvomaailmamme; toiminta on kestävää yhteisölle ja ympäristölle ja huolenpitoa osoitetaan sekä työntekijöille että asiakkaille. Purmo Groupin kulttuuri ja strategiset tavoitteet ovat linjassa meidän toimintamme kanssa. Odotamme innolla, että saamme olla osa Purmo Groupin odotettua kasvua, sanoo Anders Andersson, Thermotech Scandinavia ABn toimitusjohtaja tiedotteessa.

Hankinta tukee Purmo Groupin kasvustrategiaa; se tuo älykästä teknologiaa yrityksen tarjoamiin sisäilmaratkaisuihin, tukee myyntistrategiaa järjestelmäratkaisuissa ja vahvistaa konsernin asemaa pohjoismaiden lattialämmitysmarkkinoilla.

– Purmo Groupin tavoitteena on olla maailman markkinajohtaja kestävissä sisäilmaratkaisuissa. Thermotechin oston kautta vahvistamme kapasiteettiamme järjestelmäratkaisujen ja älykkäiden tuotteiden myynnissä. Olemme vaikuttuneita Thermotechin ennätyksellisestä kasvusta ja asiakaskeskeisestä tavasta tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkailleen. Toivotamme Thermotechin tervetulleeksi Purmo Groupiin ja odotamme innolla työskentelyä yhdessä, sanoo Michael Conlon, Purmo Groups Indoor Climate Systems Division Senior Vice President tiedotteessa.

 Toiminta jatkuu tavalliseen tapaan Anders Andersson konsernin toimitusjohtajana ja Jonas Holmström Suomen toimitusjohtajana.

Lue lisää

Katso kaikki