Technopolis palkittiin vastuullisuuden edistämisestä

Technopolis on saanut ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä Greenbuild Europe Leadership Award -palkinnon.

Technopolis on saanut ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä Greenbuild Europe Leadership Award -palkinnon.

Yritys palkittiin yhtenä Euroopan parhaimpana vihreän rakentamisen edelläkävijöistä. U.S. Green Building Council (USGBC) myönsi palkinnon Greenbuild-konferenssissa Berliinissä viime viikolla. Greenbuild-tapahtumat ovat maailman suurimpia vihreän rakentamisen konferensseja.

Technopolista kiitettiin vastuullisuuden edistämisestä ja siitä kuinka vastuullisuus on yhdistetty osaksi yrityksen ydinliiketoimintaa. USGBC korosti palkintoperusteluissaan Technopoliksen toimintaperiaatteita: vastuullisuus on luonnollinen osa yrityksen strategiaa, jossa korostuvat yhteiset työtilat. Lisäksi Technopolis sai tunnustusta siitä, että se on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on ottanut käyttöön LEED Volume -ympäristöluokitusmallin olemassa oleville rakennuksilleen. Se on myös toisena maailmassa alkanut hyödyntää uutta tiukempaa LEED v4 -versioita.

”Technopoliksella vastuullisuus näkyy arjessa. Tarjoamme asiakkaillemme ekotehokkaita tiloja, yhteisöllisyyttä ja palveluita, jotka tukevat heidän menestystään. On kunnia vastaanottaa Greenbuild Leadership Award tunnustuksena työstämme ja arvostamme sitä, että meitä pidetään alamme edelläkävijänä”, Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang sanoo.

 

Lue lisää

Katso kaikki