Tate-treffit järjestettiin tänä vuonna verkossa

Korona ei lannistanut Tampereen ammattikorkeakoulun talotekniikan opiskelijoita, vaan tapahtuma siirrettiin Microsoft TEAMS -alustalle.

Kolmannen vuoden LVI-talotekniikan opiskelijat järjestivät torstaina 28.1.2021 perinteeksi muodostuneet vuosittaiset TATE-treffit jo neljättä kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Pirkanmaan lähialueen talotekniikka-alan yritykset lähelle opiskelijoita, jotta verkostoituminen olisi helpompaa.

Tänä vuonna yhteistyöhön saatiin mukaan 11 talotekniikka-alan yritystä, jotka innostivat mukaan noin 200 opiskelijaa. Yritykset edustivat laaja-alaisesti talotekniikan eri toimialoja ja tarjosivat kiinnostavia esittelyjä osallistujille.

Treffeillä esittäytyivät myös TAMK:sta valmistuneet alumnit, jotka kertoivat itsestään ja urapolustaan tuleville ammattilaisille.

– Mielestämme on tärkeää, että ammatillinen verkostoituminen aloitetaan hyvissä ajoin ennen valmistumista. Oli ilo olla luomassa tapahtumaa, jonka avulla kanssaopiskelijat saavat kontakteja työelämään harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja silmällä pitäen, projektiryhmä summaa.

Tapahtumasta jälkikäteen annettu palaute oli pääasiassa positiivista ja kannustavaa. Osallistuneet olivat kiitollisia, että tapahtuma järjestettiin koronatilanteesta huolimatta.

– Tapahtuman tekninen toteutus, jokaisen yrityksen oma kanava, oli tosi hyvä idea ja siihen lisäksi mahdollisuus esittää yleisellä kanavalla yritystä. Ennakkoinfoa tuli tarpeeksi ajoissa tapahtumasta, ja järjestäjät olivat ystävällisiä ja skarppeja. Opiskelijat olivat kiinnostuneita ja aktiivisia. Kaiken kaikkiaan tosi onnistunut päivä, yrityksen edustaja kiittelee.

Lue lisää

Katso kaikki