Tapio Virta MaxBuild Korjausrakentamisen ja MaxBuild Talotekniikan toimitusjohtajaksi

Tapio Virta on nimetty rakennusyhtiö MaxBuild Korjausrakentaminen ja Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi.

Virta on toiminut 16 vuoden ajan NCC:llä eri tehtävissä muun muassa hankintainsinöörinä ja työpäällikkönä sekä kuuden vuoden ajan Constin asuntokorjaus- ja hankekehitysyksikön johtajana. Virran tehtävänä on kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa vastaamaan kysyntää, missä henkilökunta on avainasemassa.

MaxBuild-konsernin perustajan ja omistajan Kristo Heroldin tavoitteena on tuplata henkilöstömäärä lähivuosina sekä lisäksi viisinkertaistaa liikevaihto seuraavien viiden vuoden aikana.

Yhteiskunnalliset muutokset ohjaavat rakentamista

Heroldin mukaan kaikki yhteiskunnalliset muutokset näkyvät rakentamisessa, etenkin korjaamisessa, jossa tilojen tyhjentyminen tai käytön muuttuminen ruokkivat muutostöitä.

– Kriisi on aina myös mahdollisuus, ja yritysten kannattaisikin miettiä, millä tavoin esimerkiksi toimitilat saadaan palvelemaan toivottuja muutoksia organisaatioiden toiminnassa. Etätyön myötä on huomattu, että avotoimisto ei ehkä sittenkään tue työn tuottavuutta parhaalla mahdollisella tavalla, Herold sanoo.

Yrityksissä eri toimialoilla pohditaan nyt kuumeisesti, minkälaisia kauaskantoisia vaikutuksia työntekoon koronaviruspandemialla on.

– Toisaalta pelkkä etätyö jarruttaa organisaation innovatiivisuutta ja kehittymistä. Oikeisiin tilaratkaisuihin kuhunkin tarpeeseen haetaan nyt vastauksia ja toimitilojen uudistajat kannattaa ottaa mukaan pohtimaan tilamuutosten teknis-taloudellisia seurauksia, Herold lisää.

 

Lue lisää

Katso kaikki