Tampereen Santalahteen 64 asunnon RS-kohde

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia vuoteen 2025 mennessä.

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia vuoteen 2025 mennessä. Näsijärven rannalle nousevan Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas on saanut myyntivalmiuden ja osakkeiden myynti on nyt aloitettu.

Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas koostuu kolmesta portaasta, jotka sisältävät 64 kaupunkikotia uudessa Pahvitehtaan korttelissa. Aallokkaaseen tulee monipuolinen tarjonta koteja yksiöistä aina kaksikerroksisiin loft-asuntoihin.

Korkeimman talon yläkerrasta löytyy myös tilavilla kattoterasseilla varustettuja koteja.

– Aallokas on alueen korkein rakennus ja useasta asunnosta aukeaa upeat näkymät Näsijärvelle, tulevaan vierasvenesatamaa ja tapahtumapuistoon, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen.

– Olemme rakentaneet viimeisen kolmen vuoden aikana Santalahteen jo 450 asuntoa, joista enää kaksi on vailla omistajaa, joten nyt on oikea aika aloittaa Aallokkaan rakentaminen, Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Henna Korpiluoto summaa.

Aallokkaan rakentaminen aloitetaan marraskuun aikana ja sen arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2022.

Pohjola Rakennus rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia kolmeen kortteliin; Tikkutehtaalle, Pahvitehtaalle ja Pisparantaan, joiden arvioidaan valmistuvan vuoteen 2025 mennessä. Tähän mennessä Santalahteen on valmistunut jo 450 kotia.

Lue lisää

Katso kaikki