Talotekniikka-lehden kustantaja vaihtuu

Talotekniikka-lehden kustantaminen siirtyy Sanoma Tekniikkajulkaisuilta takaisin Talotekniikka-Julkaisut Oy:lle. Alan johtava tekninen ammatti- ja ajankohtaislehti ehti olla Sanoma Tekniikkajulkaisujen kustantamana puolitoista vuotta.  

Tänä vuonna ilmestyy vielä yksi numero (8/2013) Sanomien kustantamana, mutta vuodenvaihteesta lähtien vastuu Talotekniikka-lehden toimittamisesta ja kustantamisesta on Talotekniikka-Julkaisut Oy:llä.

Samassa yhteydessä on Talotekniikka-lehdelle valittu päätoimittajaksi DI Heikki Heikkonen. Hän siirtyy tehtäväänsä 1.12.2013 alkaen. Tätä ennen Heikkonen on toiminut muun muassa Rakennuslehden toimituspäällikkönä.

– Yritämme jatkossakin päästä yhä lähemmäksi talotekniikan ammattilaisten arkea. Haluamme herättää keskustelua, etsiä ratkaisuja ja hakea uusia näkökulmia alan kehittämiseksi, Heikkonen sanoo.

Talotekniikka-lehden ilmoitusmyynnistä vastaa jatkossa Talotekniikka-Julkaisut Oy:n toimitusjohtaja Eeva Vartiainen. Talotekniikka-lehden toimituksessa jatkaa myös toimituspäällikkö Jaana Ahti-Virtanen. Hän on ollut lehden palveluksessa vuodesta 2007.

Lue lisää

Katso kaikki