Talotekniikka Julkaisut Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Eetu Alvik

Talotekniikka Julkaisut Oy:n uusi toimitusjohtaja Eetu Alvik: ”Media-ala on jatkuvassa murroksessa”.

(MBA) Eetu Alvik on aloittanut Talotekniikka Julkaisut Oy:n (TaJu) uutena toimitusjohtajana 27.4.2021. Alvik on työskennellyt aiemmin lehti- ja kustannustaloissa sekä Suomen suurimmassa itsenäisessä TV- ja elokuvakonsernissa.

Alvik kuvailee itseään nälkäiseksi verkostoitujaksi, jonka lukuisia kertoja koeteltu paineensietokyky on osoittautunut erinomaiseksi. Toimitusjohtajana hän pitää organisaation hereillä: kuuntelee asiakkaiden tarpeita sekä ymmärtää ja ennakoi niiden muutoksia.

– Media-ala on jatkuvassa murroksessa, Alvik sanoo. – Vain juoksemalla voi pysyä paikallaan. Kasvu vaatii vielä enemmän.

Alvik tietää mistä puhuu. Suomen Hevosurheilulehden toimitusjohtajana hän nosti tuloksen miinuksesta plussalle ja kasvatti merkittävästi henkilöstön ja sidosryhmien tyytyväisyyttä.

– Media-ala on tienhaarassa. Uusia alustoja alalle tulee viikoittain. Nyt on erittäin tärkeää etsiä uusia reittejä kannattavan julkaisutoiminnan tekemiseksi, korostaa Talotekniikka Julkaisut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Liljeberg. – Siksi toivotankin Eetun mukaan tiimiin, johtamaan yhtiötä omalla kokemuksellaan kohti menestystä,

– Uskon, että hänellä on hyvä kokemus ja osaaminen toimia tässä haastavassa tilanteessa ja saada yhtiö seuraavalle tasolle. Haluan myös henkilökohtaisesti sekä koko hallituksen puolesta kiittää Eeva Kerästä erinomaisesti tehdystä työstä – tästä on uuden toimitusjohtajan helppo jatkaa yrityksen kehittämistä, Liljeberg jatkaa,

Talotekniikka-Julkaisut Oy (TaJu) julkaisee ja kustantaa alan johtavaa ammattilehteä, Talotekniikka-lehteä. Lisäksi yhtiö kustantaa alan ammatti- ja asiakaslehtiä sekä oppikirjoja. Yhtiö tuottaa myös viestintäpalveluja alan yrityksille ja muille toimijoille.

Jätä kommentti

*

*