Talotekniikan ylempi korkeakoulutus alkaa TAMKissa

TAMK aloittaa talotekniikan ylemmän AMK-koulutuksen uutena koulutuksena, johon voi hakea syksyn yhteishaussa.

TAMK aloittaa talotekniikan ylemmän AMK-koulutuksen uutena koulutuksena, johon voi hakea syksyn yhteishaussa.

Tutkinnon sisältöä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

”Tarvitsemme talotekniikan alalle entistä enemmän monipuolisia kehittäjiä. Uusi koulutuksemme antaa lisäpätevyyttä myös alalla jo toimiville”, TAMKin talotekniikan koulutuspäällikkö Pirkko Harsia kertoo.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat energiaosaaminen, talotekninen kokonaisuuksien hallinta, kiinteistöautomaatio-osaaminen sekä talotekniikkaprojektien johtamisosaaminen.

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka soveltuu työn ohessa suoritettavaksi ja koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, jossa opiskelijalla on tukena oma valmentaja ja valmennusryhmä.
Koulutus alkaa tammikuussa 2018.

”Teemme tiivistä yhteistyötä paitsi yritysten myös tiedekorkeakoulujen kanssa. Opiskelijat voivat sisällyttää tutkintoonsa TAMKin oman opetussuunnitelman lisäksi opintoja myös Tampere3-ristiinopiskelutarjonnasta eli Tampereen teknillisestä yliopistosta tai Tampereen yliopistosta”, Harsia sanoo.

Syksyn yhteishaku alkaa

Korkeakoulujen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 6.9. Uusina koulutuksina TAMK aloittaa Suomen ensimmäisen kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen ylemmän AMK-koulutuksen. Uutena ylempänä AMK-tutkintona alkaa talotekniikan ylempään insinöörin tutkintoon tähtäävä koulutus.

Tampere3-hankkeen myötä TAMKin opiskelijoille avautui viime syksynä ristiinopiskelumahdollisuus. TAMKin opiskelijat voivat sisällyttää tutkintoonsa ristiinopiskelutarjonnassa olevia kursseja myös kahdesta muusta korkeakoulusta eli Tampereen yliopistosta ja Tampereen teknillisestä yliopistosta.

Korkeakoulujen syksyn yhteishakuaika on 6.–20.9.2017, opinnot alkavat tammikuussa 2018. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Lue lisää

Katso kaikki