TaloTalosta kaikki pientaloon

Vantaan Varistoon avataan maaliskuussa TaloTalo-myymälä, josta pientalorakentaja ja -korjaaja löytää kaiken tarvitsemansa talopaketeista lvi-ratkaisuihin.

– Palvelukokonaisuutemme sisältää myös mahdollisuuden projektin yksilölliseen suunnitteluun ja luotettaviin rakentamispalveluihin. Asiakkaamme saavat maksutta käyttöönsä kehittämämme projektinhallinta- ja kustannushallintatyökalut eli TaloTalo-projektin ja TaloTalo-hankinnan, jotka helpottavat projektin kokonaisuuden hallintaa, kertoo TaloTalon liiketoimintajohtaja Jyri Kuusisalo.

Rakennuttaja saa palvelusta ehdotuksia eri alojen toimijoista sekä urakoitsijoista ja voi kilpailuttaa heidän tarjouksiaan ja vahvistaa haluttu tarjous toimeksiantosopimukseksi.

– TaloTalon tavoitteena on tarjota asiakkaidemme projekteihin vaivattomuutta, yksilöllistä suunnittelua, asiantuntevaa ja kustannustehokasta toteutusta sekä oikeat, luotettavat toimijat kokonaispalveluna yhdestä paikasta, sujuvasti ja ilman yllätyksiä, Kuusisalo sanoo.

Variston TaloTalon jälkeen on tarkoitus avata lisää toimipisteitä Suomen suurimpiin kasvukeskuksiin. TaloTalo-palvelukonseptin käynnistäjänä ovat olleet Lammi-Kivitalot, Tulikivi, Domus Yhtiöt ja Onninen. Onnisella on TaloTalo-myymälässä pienimuotoinen näyttely, jossa esitellään talotekniikan ratkaisuja valittujen tavarantoimittajien kanssa.

Varistossa ovat mukana myös Cadpool, Hifi Studio, Hilkos Consulting, Hanakat / LVI-Tohtori Pukkila , Rakennusliike Florström ja Sami-Talo.

Lue lisää

Katso kaikki