TAC Finland ja Atmostech Oy yhdistyvät

Taloteknisten ratkaisujen ja palvelujen tuottamiseen erikoistuneet Atmostech Oy ja TAC Finland Oy yhdistetään alkuvuodesta 2006 yhdeksi yritykseksi, joka käyttää markkinointinimeä TAC Atmostech. Molempien yhdistyvien yhtiöiden tuotemerkkejä, toimintaa ja tuotekehitystä jatketaan edelleen. Samoin molempien yritysten tuotteita ja järjestelmiä tullaan jatkossakin kehittämään ja tukemaan.

TAC Atmostech tulee työllistämäään 210 rakennusautomaation ammattilaista, ja sen liikevaihto tilikaudelle 2005 on yli 34 miljoonaa euroa. Yhtiön toimitusjohtajaksi tulee TAC Finland Oy:n toimitusjohtaja Teemu Hausen ja Atmostecin Jyrki Lipposesta tulee yhtiön varatoimitusjohtaja.

Fuusioitavista yrityksistä TAC Finland Oy on 130 henkilöä työllistävä vuonna 1977 perustettu TAC-konsernin tytäryhtiö. TAC-konserni työllistää noin 3700 työntekijää 75 maassa. Atmostech Oy on vuonna 1987 perustettu kotimainen rakennusautomaatioyritys, joka oli aiemmin osa Invensys-konsernia. Atmostech työllistää 80 työntekijää. TAC Finlandin ja Atmostechin henkilöstöt siirtyvät uuteen yritykseen vanhoina työntekijöinä.

Yhdistyvien yritysten ydinliiketoimintaa on kiinteistöjen elinkaaren pidentäminen ja tuottavuuden parantaminen taloteknisten palvelujen avulla.

Lue lisää

Katso kaikki