Taaleri vauhdittamaan Naps Solarin kasvua

Panostuksia lisätään sekä kotimaiseen että kansainväliseen liiketoimintaan.

Taaleri Kiertotalous Ky:stä tulee kaupalla Naps Solar Oy:n suurin omistaja. Naps on aurinkosähkön ratkaisutoimittaja ja yksi toimialan kokeneimmista yrityksistä maailmalla. Napsilla on kokemusta komponenttien teknologioista ja erityisen vahva osaaminen aurinkopaneeleista lähes 20-vuotisesta omasta tuotannosta johtuen.

Usean miljoonan euron suuruisen rahoituskokonaisuuden ensisijaisena kohteena on kasvun tarvitsema käyttöpääoma sekä organisaation kehittäminen tavoitteiden mukaiseksi. Panostuksia lisätään sekä kotimaiseen että kansainväliseen liiketoimintaan. Rahoituksen ja uusien rekrytointien myötä konsernin kokonaisvolyymin ennustetaan kaksinkertaistuvan vuoden 2017 aikana.

”Aurinkosähkön kysyntä sekä Suomessa että maailmalla on kovassa kasvussa. Ala on hyvin pääomaintensiivinen ja siksi Taalerin kaltaiselle pääomasijoittajalle on tarvetta. Naps on Suomen suurin, ylivoimaisesti kokenein ja osaavin aurinkosähköratkaisuiden toimittaja, joka on pitkän historiansa aikana toimittanut järjestelmiä lähes kaikkiin sovelluksiin ja lähes jokaiseen maailman maahan”, kertoo sijoituspäällikkö Pontus Oinonen Taalerilta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Taalerin mukaan toimintaamme. Rahoituksen lisäksi yhteistyö Taalerin kanssa tuo meille runsaasti mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia. Myös asiakasrahoitukseen tuotaneen uusia tuotteita. Uskon Napsin saavuttavan tavoitteensa yhdessä Taalerin kanssa nopeammin kuin uskallamme edes odottaa”, Naps Solar Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Rosenlöf sanoo.

 

Lue lisää

Katso kaikki