Sweco ostaa Gaian

Sweco on tehnyt sopimuksen Gaia Consulting Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Gaia on vuonna 1993 perustettu kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto.

Talotekniikka-lehti

− Kestävä kehitys on Swecolle strategisesti tärkeä osaamisalue. Haluamme panostaa työmme vaikuttavuuteen, ja Gaian avulla vahvistamme merkittävästi osaamistamme ja palvelutarjontaamme kestävän kehityksen saralla, erityisesti varhaisen vaiheen strategisessa konsultoinnissa, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo tiedotteessa.

Gaia on vuonna 1993 perustettu Suomen suurin kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto, jonka palveluksessa on yli 60 asiantuntijaa. Yhtiö tekee yhteistyötä kaikkien teollisuudenalojen kanssa ja on auttanut yli 1000 yritys- ja organisaatioasiakasta kestävän liiketoiminnan kehittämisessä Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 6,3 miljoonaa euroa.

− Gaia haluaa jatkaa menestystään ja kasvaa uusille markkinoille. Swecolla on erittäin vahva asema Suomessa ja Euroopassa rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijana ja laaja projektikanta, joka mahdollistaa lisäpalveluiden tuottamisen Gaian nykyiselle asiakaskunnalle. Yhdessä Sweco ja Gaia pystyvät tarjoamaan kokonaisvaltaisen strategisen ja operatiivisen tason palvelukokonaisuuden, kertoo Ulla Heinonen, Gaia Consulting Oy:n toimitusjohtaja.

Lue lisää

Katso kaikki