Sweco ja Linnunmaa yhteistyöhön

Sweco on tehnyt sopimuksen Linnunmaa Oy:n osakkeiden ostamisesta.

Sweco on tehnyt sopimuksen Linnunmaa Oy:n osakkeiden ostamisesta.

Kaupan myötä Sweco vahvistaa kokonaisvaltaisia turvallistamisen suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluitaan Suomessa ja Euroopassa sekä ympäristöpuolen palveluitaan erityisesti teollisuusasiakkaille, ja laajentaa samalla toimintaansa Joensuun alueelle.

Linnunmaa Oy on juridiikkaa ja luonnontieteitä yhdistävä ympäristöalan asiantuntijayritys, jonka keskeisiä toiminta-alueita ovat ympäristö- ja kemikaaliturvallisuuteen liittyvät konsultointipalvelut.

”Linnunmaan osaaminen tulee täydentämään Swecon jo olemassa olevaa vahvaa turvallistamisen osaamista erityisesti kemian alan tuoteturvallisuuden sekä elintarvike- ja ympäristöturvallisuuden aloilla. Yrityskaupan myötä vahvistamme myös ympäristöpuolen palveluita erityisesti teollisuusasiakkaille”, Swecon teollisuustoimialan johtaja Erik Skogström sanoo.

”Linnunmaan toiminta perustuu korkeatasoiseen luonnontieteelliseen, tekniseen ja juridiseen osaamiseen. Swecon laaja-alaisen asiantuntemuksen ja kansainvälisyyden myötä voimme tarjota entistä kattavammin niin tuote- kuin toiminnan turvallisuuden palveluita myös muualla Euroopassa”, Linnunmaan toimitusjohtaja Eeva Punta sanoo.

Lue lisää

Katso kaikki