Svantte Vaskikallio Quattroservices Tampereen toimitusjohtajaksi

Svantte Vaskikallio. Kuva: Quattroservices Tampere

QMG:n tytäryhtiö Quattroservices Tampere uudistaa organisaatiotaan. Projektipäällikkönä pitkään yhtiössä työskennellyt Svantte Vaskikallio on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen, kertoo Quattroservices Tampere tiedotteessaan.

Samassa yhteydessä nykyinen toimitusjohtaja Mika Rantalainen ottaa vastuulleen LVI-urakoinnin myynnin ja tarjouslaskennan johdon Tampereen alueella sekä hankinnan ja asuntotuotannon kehitystehtäviä konsernitasolla.

Svantte Vaskikallio on vastannut muun muassa Tampereen Kannen 16-kerroksisten Opaali- ja Topaasi-tornitalojen talotekniikkaurakoinnista.

– Otan yhtiön johtamisen vastaan sekä innostuneena että nöyränä. Jatkamme tutuilla periaatteilla, eli keskitymme meille sopiviin projekteihin ja toimimme niissä sataprosenttisen ammattimaisesti. Lämpimät kiitokset Mikalle arvokkaista evästyksistä ja kannustuksesta vuosien varrella. Yhteistyömme jatkuu nyt uudessa muodossa, Vaskikallio toteaa tiedotteessa.

Quattroservices Tampere on QMG-konsernin vanhimpia tytäryhtiöitä. Se liittyi konserniin vuonna 2014. Yhtiöllä on vahva asema Tampereen ja Pirkanmaan alueen talotekniikkaurakoinnissa. Johdon vahvistaminen kuuluu konsernin strategiaan.

Quattroservices Tampere työllistää runsaat 30 talotekniikan ammattilaista, ja sen liikevaihto oli viime tilikaudella 6,1 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Katso kaikki