Suunnannäyttäjät-foorumissa haetaan ajatuksia kestävästä rakentamisesta ja muista rakennusalaan liittyvistä ajankohtaisista ja tulevaisuuden teemoista

Foorumin kautta halutaan kuulla laajasti ajatuksia etenkin elinkaariviisaaseen rakentamiseen liittyvistä teemoista.

SRV julkaisi SRV Suunnannäyttäjät -foorumin, johon se kutsuu asiakkaita ja sidosryhmiä vaikuttamaan ja liittymään osaksi. Suunnannäyttäjiltä haetaan ajatuksia kestävästä rakentamisesta ja muista rakennusalaan liittyvistä ajankohtaisista ja tulevaisuuden teemoista. Näiden näkemysten pohjalta palveluita kehitetään vastaamaan paremmin yhteiskunnan alati muuttuvia tarpeita. Foorumin kautta halutaan kuulla laajasti ajatuksia etenkin SRV:n strategiassa keskeiseen elinkaariviisaaseen rakentamiseen liittyvistä teemoista, kerrotaan SRV:n tiedotteessa.

– Olemme nyt pian vuoden verran tehneet töitä elinkaariviisaan strategian parissa, ja olemme lähteneet viemään käytäntöön sen ympärille rakennettuja konsepteja. Samalla olemme nostaneet strategiastamme lähtevät, asiakaskokemukseen liittyvät teemat keskeiseksi osaksi palvelujemme jatkuvaa kehittämistä. Yhdeksi keskeisimmäksi tekijäksi nousee aktiivinen ja laadukas dialogi asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa: lupaamme kysyä ja kuunnella heidän ajatuksiaan ja jalostaa niitä käytäntöön kaikessa tekemisessämme. Uskomme, että yhdistämällä sidosryhmien näkemyksiä meidän ammattitaitoomme, voimme löytää yhä parempia kestävän rakentamisen ratkaisuja, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo tiedotteessa.

Kestävä rakentaminen ottaa huomioon paitsi rakentamisen ja rakennuksen ekologiset ja taloudelliset, myös sosiaaliset vaikutukset. SRV Suunnannäyttäjät on yksi useista kuuntelemisen kanavista, joilla sidosryhmät pääsevät osallistumaan ja heidän näkemyksiään hyödynnetään toiminnan kehittämisessä.

Vuonna 2020 lanseerattu Nuorisopaneeli tarjoaa nuorisolle mahdollisuuden tuoda ilmi näkökulmiaan kaupunkikehitykseen ja tulevaisuuden rakentamiseen. Lisäksi sidosryhmät pääsevät osallistumaan myös säännöllisin asiakastyytyväisyyskyselyin sekä päivittäin asiakasrajapinnassa tapahtuvassa työssä.

– Meillä on asiakaslupaus, ”kuuntelemalla rakennamme viisaasti”, ja tämän myötä haluamme kuuntelemisen heijastuvan entistä enemmän toiminnassamme. Suunnannäyttäjät on yksi konkreettinen keino asiakaslupauksemme lunastamiseksi. Foorumi tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa siihen, minkälaisia tulevaisuuden asuntoja, toimitiloja ja alueita kehitämme,  toteaa SRV:n asiakaskokemuspäällikkö Henna-Riikka Kylmälä tiedotteessa.

Samalla tänään käynnistyy valtakunnallisissa kanavissa markkinointikampanja, jolla kutsutaan asiakkaita ja sidosryhmiä osallistumaan SRV Suunnannäyttäjät -foorumiin sekä tutustumaan elinkaariviisauteen.

Lue lisää

Katso kaikki