Suomen Talokeskus ostaa Rakennuttajapalvelu Markku Haikala Oy:n

Suomen Talokeskus Oy ostaa Rakennuttajapalvelu Markku Haikala Oy:n. Talokeskus vahvistaa kaupalla Jyväskylän aluetoimistoa ja laajentaa toimintansa asuinkiinteistöihin. Vuonna 1991 perustettu Rakennuttajapalvelu Markku Haikala Oy on erikoistunut asuinkiinteistöjen peruskorjaushankkeiden ja saneerausten valvontaan ja rakennuttamiseen. Yhtiöllä on vahva jalansija Jyvässeudun valvonta- ja rakennuttajamarkkinoilla.
– Rakennuttajapalvelu Haikalan osaaminen istuu täydellisesti Talokeskuksen palvelutarjontaan. Pystymme nyt tarjoamaan Keski-Suomessa kaikki peruskorjaushankkeiden ja saneerausten lvi-suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut saman katon alta, kertoo toimitusjohtaja Jani Saarinen Talokeskuksesta.

Rakennuttajapalvelu Haikalan pääomistaja, toimitusjohtaja Antti Kinnunen, siirtyy Talokeskuksen palvelukseen asuinkiinteistöjen korjausrakentamisesta vastaavaksi päälliköksi.

– Meille tämä on iso askel eteenpäin. Meillä on omasta takaa osaamista ja hyvä porukka, mutta Talokeskus tarjoaa meille jatkossa paremmat eväät kasvaa ja keskittyä siihen, mitä parhaiten osaamme, sanoo Kinnunen.

Rakennuttajapalvelu Markku Haikala Oy:n työntekijät siirtyvät kaikki Talokeskukseen vanhoina työntekijöinä. Jyväskylän toimiston vahvuus on kaupan jälkeen 12 henkilöä. Toimistoa johtaa aluepäällikkö Jari Koskela.

www.talokeskus.fi

www.mhaikala.fi

Lue lisää

Katso kaikki