Suomen suurin K-Rauta PRO Center avattiin

Suurin rakentamisen ammattilaisia palveleva K-Rauta PRO Center -myymälä avautui Helsinkiin Veturitien kupeeseen 18. helmikuuta 2020. Maantieteellinen sijainti takaa nopeat noudot ja lyhyet toimitusajat kantakaupungin rakennuskohteisiin.

Veturitiellä sijaitsevaan entiseen rekkaterminaaliin avautuu uudenlainen palvelukokonaisuus yritysasiakkaille. Terminaalin pinta-ala on kokonaisuudessaan yli 10 000 m² ja pihakenttä viisi hehtaaria, mikä vastaa seitsemää jalkapallokenttää.

Keskittymään avataan 18. helmikuuta K-Rauta PRO Center -myymälä ja täsmätoimitusterminaali. Myöhemmin keväällä avautuvat samaan kiinteistöön teknisen tukkukaupan myymälä Onninen Mega Express ja Onnisen toimitusvarasto infra-asiakkaille. Tämän sanelee alueen kaavakin, jonka mukaan tällä alueella on lupa harjoittaa vain yritysasiakaskauppaa.

K-Rauta PRO Centerin kauppias Jussi Perälä onkin erittäin tyytyväinen kaupan sijaintiin. Nyt hän pystyy keskittämään aiemmin Oulunkylässä sijainneet yrityspalvelut uuteen paikkaan ja pyhittämään entisen vain kuluttaja-asiakkaille. Hän jatkaa myös K-Rauta Oulunkylän kauppiaana.

– Pasilan sijainti vain muutaman minuutin päässä pääväylistä on ainutlaatuisen hyvä. Toimitukset lähialueen rakennuskohteisiin pystytään tekemään parhaimmillaan minuuteissa, eikä rakennusmateriaaleja tarvitse enää säilyttää ahtailla tonteilla kantakaupungin työmailla, Perälä painottaa.

Pasilasta tarjotaan rakennusliikkeille myös täsmätoimituksia. Täsmätoimitus on K-Raudan uusi palvelu, jolla tuotteet toimitetaan asiakkaan haluamalla tavalla pakattuna, sovittuna ajankohtana ja juuri tiettyyn kohtaan työmaalle. Tämä sujuvoittaa ja tehostaa toimintaa työmaalla.

Vielä viisi vuotta sitten tavaraa ei toimitettu työmaille vaan asiakkaat tekivät itse noudot. Nykyään asiakas tekee tilauksen sähköpostitse eikä välttämättä koskaan astu jalallaan varsinaiseen liikkeeseen.

– Sijainti takaa sen, että meillä käynti on ammattilaisille nopeaa ja tehokasta. Pasilaan on räätälöity täysin yritysasiakkaiden tarpeita vastaava valikoima yhdessä parhaiden tavarantoimittajiemme kanssa. Myymälän suuri koko ja iso piha-alue mahdollistavat sen, että pystymme pitämään kattavasti valikoimassa isoja määriä esimerkiksi puutavaraa, ovia, laasteja ja sähkötyövälineitä.

– Täsmätoimitus vähentää turhia kuljetuksia työmaalle, varastointitarvetta työmaalla ja tavaraerien ylimääräisiä siirtoja. Samalla myös työmaan turvallisuutta parannetaan, kun tavaroita ei tarvitse siirtää tai varastoida ylimääräistä aikaa työmaalla, K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere toteaa.

Täsmätoimituspalvelu on suunniteltu erityisesti rakennusliikkeille, linjasaneerausurakoitsijoille ja talotehtaille. Tyypillisimpiä täsmätoimituspalvelun kautta kulkevia tuotteita ovat esimerkiksi väliseinämateriaalit, ikkunat, parvekeovet ja pintamateriaalit. Tuotteet voidaan pakata huoneisto- tai rakennuskohdekohtaisesti ja tarvittaessa kantaa perille asennuskohteeseen asti.

Lue lisää

Katso kaikki