STT-konserni ostaa LVI-Valkosen

Suomen Talotekniikan omistukseen siirtynyt LVI-Valkonen Oy on keskittynyt vaativiin talo- ja energiatekniikan LVI-saneeraushankkeisiin Keski-Uudellamaalla.

Suomen Talotekniikka hankki omistukseensa LVI-Valkosen liiketoiminnan. LVI-Valkonen Oy on keskittynyt vaativiin talo- ja energiatekniikan LVI-saneeraushankkeisiin Keski-Uudellamaalla. LVI-Valkosen perustajaomistaja Olavi Valkonen jää kaupan jälkeen konserniin vähemmistöomistajaksi ja vastaamaan aluejohtajana Keski-Uudenmaan liiketoiminnasta.

LVI-Valkosen liikevaihto on ollut vuositasolla 1–2 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 10 talotekniikan ammattilaista. Osana Suomen Talotekniikka -konsernia liiketoimintaa on tarkoitus kasvattaa merkittävästi nykyisestä.

Yritysjärjestely vahvistaa osaamista KVR-urakoinnissa, energiatehokkuudessa ja elinkaarikumppanuuksissa. Liiketoimintakaupan johdosta konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle. Yhtiö toimii jatkossa nimellä Suomen Talotekniikka Mäntsälä Oy ja toimipiste säilyy Mäntsälässä Lahdentien varrella olevassa kiinteistössä.

Kuvassa: Osapuolet kättelivät kaupan allekirjoitustilaisuudessa. Vasemmalla yrittäjä Olavi Valkonen (LVI-Valkonen Oy) ja oikealla hallituksen puheenjohtaja Arto Turunen (Suomen Talotekniikka STT-Yhtiöt Oy).

INFO: Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio-, jäähdytys- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernin liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee 200 talotekniikan ammattilaista. Yritysjärjestelyn jälkeen konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä ja Pieksämäellä. 

Lue lisää

Katso kaikki