ST1 Helsingin Ylläs-Hallin yhteistyökumppaniksi

Helsingin Kivikkoon avataan huhtikuun alussa ympärivuotinen koko perheen talviurheilukeskus. Sen yhteistyökumppaniksi on vuodenvaihteessa solmitulla sopimuksella liittynyt St1 Oy.
Talviurheilukeskuksella on yksityiskohtainen ympäristö- ja energiasäästöohjelma. Ulkopuolisen energian tarvetta vähentävät maalämpö, hallin katolle rakennettavat aurinkokennot ja tuulivoima. Hallin valaistus hoidetaan pääosin LED- valaistuksella.
– St1:n toimittamalla aurinko- ja tuulivoiman yhdistelmällä tuotetaan merkittävä osa Ylläs-Hallin energiasta ja loppusähkö saadaan teollisesta tuulivoimatuotannosta. Halli on hyvä esimerkki tuuli- ja aurinkoenergian sopivuudesta hyvin monenlaisiin kohteisiin ja samalla konkreettinen sovellus fossiilisten hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Tällaisten energiaratkaisujen avulla on helppoa tukea ympäristöystävällistä sähkön ja lämmön tuotantoa ja edistää uusiutuvan energian käyttöä, kertoo St1 Oy:n toimitusjohtaja Kim Wiio.

Ylläs-Hallin harrastus- ja kilpailutarjontaan kuuluvat luonnonmukaiset hiihtoladut, jotka mutkittelevat kahdessa kerroksessa havupuiden keskellä. Lisäksi halliin tulee mm. metsälampi yleisöluistelulle, curling-ratoja ja jääkiipeilyseinä. Tämän lisäksi asiakkaita palvelevat suksihuolto, välinevuokraamo ja pro shop sekä Arctic Gym kuntosali.

www.yllas-halli.fi

Lue lisää

Katso kaikki