SRV saneeraa Lahden ammattikorkeakoulun

Uudenaikaisen ja Euroopan mittapuulla korkeatasoisen korkeakoulukampuksen pääurakoitsijana toimii SRV ja sivu-urakoitsijana LeaseGreen Oy.

Isku-Yhtymän Mukkulankatu 19:ään sijoittuvien Lahden ammattikorkeakoulun vuokratilojen saneeraustyö on vauhdissa. Uudenaikaisen ja Euroopan mittapuulla korkeatasoisen korkeakoulukampuksen pääurakoitsijana toimii SRV ja sivu-urakoitsijana LeaseGreen Oy.

Tällä hetkellä työmaalla on meneillään väliseinä- ja maalaustyöt. Hankeaikataulu on suunniteltu siten, että LAMK aloittaa toimintansa Mukkulankadulla lukuvuoden 2018-2019 alusta lähtien.

”Me LAMKissa olemme innolla uuden modernin oppimisympäristömme rakentumisessa mukana. On hyvä, että pääsemme kaikki sijoittumaan uudelle yhteiselle korkeakoulukampukselle jo reilun vuoden päästä. Meillä on parhaillaan käynnissä toiminnan uudistaminen monella eri tasolla ja tuleva kampus tekee uuden LAMKin näkyväksi”, sanoo Lahden ammattikorkeakoulun projektijohtaja Satu Hyökki.

”Lahden ammattikorkeakoulun uusi kampus on hyvä esimerkki siitä, miten vanha, historiallinen teollisuuskiinteistö voi saada uudenlaisen elämän uuteen käyttötarkoitukseen muutettuna. Tulemme toteuttamaan uuden, modernin oppimisympäristön, joka henkii vanhaa tehdasmiljöön tarinaa”, kertoo johtaja Kimmo Kurki SRV:ltä.

Iskun tehdaskiinteistö muunnetaan uuteen käyttötarkoitukseen, jossa korkeakouluopiskelijat ja kiinteistössä toimivat eri alojen yritykset kohtaavat toisensa. Isku keskittää koko tuotantonsa yhteen tehtaaseen Lahdessa vuoden 2018 kesään mennessä.

”Investointimme tehtaaseen etenevät suunnitelmiemme mukaan”, sanoo Isku-Yhtymän toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

Lue lisää

Katso kaikki