Solwers laajenee Ruotsiin

Rakennusalan suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin keskittyvä Solwers laajenee Ruotsiin.

Yhtiö on hankkinut Ruotsista kaksi yritystä, joista toinen on keskittynyt ulkoistettuihin sähköisiin taloushallintopalveluihin ja toinen muun muassa korkeiden rakennusten arkkitehtisuunnitteluun.


Tukholmassa sijaitsevassa KAM Redovisning AB:ssa työskentelee 17 talousalan ammattilaista. Göteborgilaisen Dreem Arkitekter -yhtiön kansainvälinen henkilökunta on erikoistunut korkeisiin rakennuksiin sekä hotelli-, toimisto- ja asuinrakennuksiin.

Dreemillä on palveluksessaan 19 asiantuntijaa, ja myös tämä yritys on kasvanut nopealla vauhdilla.

Molemmat ruotsalaisyhtiöt ovat saaneet Dagens Industri -lehden arvostetun Gaselliyritys-palkinnon Ruotsin nopeimmin kasvavien yhtiöiden joukossa.

”Olemme jo aiemmin toimineet Ruotsin markkinoilla Suomesta käsin kymmenen suunnittelijan voimin. Tänä vuonna laajennamme kuitenkin mittavasti Ruotsiin. Tämä auttaa meitä tasaamaan suhdanteita ja tilauskantaamme”, toteaa Solwersin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas.


Solwers sai kesällä toteutuneessa osakeannissa yli 200 uutta omistajaa. Parin vuoden aikana voimakkaasti kasvanut Solwers-konserni koostuu tällä hetkellä 14 rakennusalan erikoisosaajayrityksestä.


”Solwersiin liittyneet yritykset ovat alansa huippuja ja niiden liiketoiminta on kannattavaa. Orgaanisen kasvun lisäksi Solwers kasvaa myös harkittujen yritysostojen kautta. Tavoitteenamme on muodostaa konserni, johon kuuluu 10-25 alansa huippuyritystä jokaisessa maassa, jossa toimimme.”


Solwersin keskeisenä liikeideana ovat kustannustehokkaat ja kannustavat työyhteisöt, joissa toteutuvat kevyt hallinto ja raportointi. Solwersin liikevaihto oli viime vuonna 25,3 miljoonaa euroa, missä oli 57 prosenttia kasvua edelliseen vuoteen verrattuna.

Jätä kommentti

*

*