SKT valitsi koulutus- ja kehittämispalkintojen saajat

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö SKT:n koulutuspalkinnon sai Mika Hietanen ja kehittämispalkinnon Matti Rae.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö SKT:n koulutuspalkinnon sai Mika Hietanen ja kehittämispalkinnon Matti Rae.

Säätiön STEK:n rahastosta palkinnot jakoi toimitusjohtaja Timo Kekkonen. Kumpikin rahapalkinto on suuruudeltaan 3 000 euroa.

Mika Hietanen toimii Fluke Finland Oy:n palveluksessa myyntipäällikkönä. Varsinaisen palkkatyönsä lisäksi Hietanen on useiden vuosien ajan tarjonnut asiantuntemustaan muun muassa sähköalan mittauksiin ja mittalaitteisiin liittyvissä asioissa monissa projekteissa ja tapahtumissa.

Sähkölaitteiston lämpökuvauksiin liittyvissä koulutuksissa Mika Hietanen on tehnyt merkittävää työtä muun muassa SETI Oy:n lämpökuvauslautakunnan jäsenenä, asiantuntijana sähkölaitteiston lämpökuvaajan sertifioinnin työryhmässä ja yhtenä aiheen ST-kortin ja kirjan kirjoittajana.

Sähkölaitostekniikan ja energiatalouden DI Matti Rae on toiminut uransa aikana muun muassa rakennusten sähkösuunnittelijana ja sähkötarviketeollisuudessa useissa tuotekehitys-, tuotehallinta- sekä yrityksen johtamisen ja strategisen kehittämisen tehtävissä. Hän on ollut mukana Ensto Oy:ssä sähköautojen latausliiketoiminnassa vuodesta 2009, nykyisin hänen tehtävänsä Enstossa liittyy liiketoimintaympäristön regulatoristen muutosten seurantaan.

Matti Rae on jo 14 vuoden ajan merkittävästi edistänyt sähköalan ja sen toimintaympäristön kehitystä useissa eri luottamustehtävissä. Hän edustaa suomalaista sähköteknistä teollisuutta ja alan intressejä lukuisissa työpajoissa ja tapaamisissa.

Kuvassa: Säätiön asiamies Inka-Liisa Ahokas (vas), koulutuspalkinnon saanut Mika Hietanen, kehittämispalkinnon saanut Matti Rae ja STEK ryn toimitusjohtaja Timo Kekkonen.

 

 

Lue lisää

Katso kaikki