Skapat ja Ouman yhteistyöhön

Sähkönhankintaan, energiatehokkuuden optimointiin sekä kiinteistön energiakäytön etähallintaan erikoistunut Skapat Oy ja lämmönsäätölaitteiden ja älykkään kiinteistöautomaation valmistaja Ouman Oy tarjoavat yhdessä palvelua kiinteistöjen energiankulutuksen suitsimiseksi.

– Nykyisen kiinteistökannan energiatehokkuutta voidaan parantaa merkittävästi kohtuullisilla investoinneilla. Tekniset innovaatiot energiankulutuksen optimoimiseen ovat olemassa, niitä ei vain aina osata hyödyntää. Moneen kiinteistöön on asennettu uusin automatiikka, mutta säädöt eivät vastaa kiinteistön todellista tilannetta ja tarvetta, sanoo Oumanin toimitusjohtaja Martti Jokelainen.

– Olemme yhdessä Oumanin kanssa rakentaneet kokonaisratkaisun, joka tarjoaa asiakkaalle helpon ja edullisen tavan kytkeä kiinteistö ammattilaisten etäohjaukseen ja -valvontaan. Ouman tarjoaa etähallintalaitteiston tekniikan ja valvomo-ohjelmiston, kun taas Skapat hoitaa kiinteistön etähallinnan, joka on sen erityisosaamista, sanoo Skapat Energian toimitusjohtaja Tommi Vekka.

www.skapatenergia.fi

www.ouman.fi

Lue lisää

Katso kaikki