Sitowise osti tamperelaisen HS-Tec Oy:n

Yritysoston jälkeen Sitowise tarjoaa nyt kokonaisvaltaiset talonrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalvelut paikallisesti Tampereella.

Sitowise on ostanut HS-Tec Oy:n koko osakekannan.

”Yritysoston myötä saamme Pirkanmaan alueelle entistä kattavamman paikallisen palvelutarjonnan nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Yhdessä HS-Tecin kanssa tarjoamme nyt kaikki uudisrakentamisen tekniset suunnittelupalvelut, kokonaisvaltaiset korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut sekä rakennuttamisen palvelut, kaikki paikallisesti Tampereelta”, aluejohtaja Jouni Huura kertoo.

Vuodesta 2007 toiminut HS-Tec Oy on erikoistunut rakennuttamis- ja projektinvalvontapalveluihin asiakkainaan mm. asunto-osakeyhtiöt, isännöitsijätoimistot, Pirkanmaan kunnat sekä Kehitysvammaisten palvelusäätiö.

Yrityksen osaaminen palvelee laajaa asiakasjoukkoa ja kattaa mm. uudis- ja korjauskohteiden rakennuttamistehtävät sekä työmaavalvonnan erilaisissa rakennustyypeissä. Kohteet ovat pääasiassa asuntoja, mutta myös toimistoja ja liiketiloja.

Yhtiössä on osaava ja kokenut kahdeksan hengen henkilöstö, joka jatkaa nykyisissä tehtävissään. HS-Tecin perustajat ja omistajat Ismo Silván ja Jarmo Heinonen tulevat kaupan myötä Sitowisen osakkaiksi.

 

Jätä kommentti

*

*