Sitowise osti Paloässät Oy:n

Paloässät ja Sitowise ovat toisilleen tuttuja yhteistyökumppaneita yli sadasta aiemmin yhdessä tehdystä projektista.

Sitowise on ostanut palotekniseen suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston Paloässät Oy:n. Yhdistyminen on jatkumoa pitkälle yhteistyölle ja vastaa rakentamisen trendien luomaan asiakastarpeeseen vaativalle erikoisosaamiselle.

Paloässien yli 20 osaajaa siirtyvät osaksi Sitowiseä täydentämään yhtiön palotekniikan osaamisen ja palvelun kokonaisuutta.

– Me haluamme tarjota asiakkaillemme monipuoliset palvelut hyvinvoivan elinympäristön kaikkiin tarpeisiin sekä parhaan palvelukokemuksen. Yhdistäessämme voimamme toisen yrityksen kanssa, meille on tärkeintä, että jaamme vahvan näkemyksen palveluiden kehittämisestä yhdessä eteenpäin. Paloässien asiakaskeskeinen ajattelu yhdistettynä merkittävään erikoisosaamiseen tuo Sitowiselle runsaasti mahdollisuuksia palvella asiakkaita entistä paremmin, toteaa Sitowisen Talo-liiketoimintalueen johtaja Timo Palonkoski.

Yrityskauppa vastaa rakennusalan muuttuviin trendeihin ja niiden luomiin asiakastarpeisiin. Paloässien ja Sitowisen ammattilaiset yhdistyvät valtakunnallisesti kattavaksi palotekniikan erikoisosaamisyksiköksi, joka yhdessä kalliorakentamisen, rakennesuunnittelun, akustiikan ja talotekniikan kanssa muodostaa ainutlaatuisen kokonaisosaamisen.

– Rakentamisen trendien mukainen kasvava puu- ja hybridirakentaminen sekä korkean rakentamisen ja maanalaisen rakentamisen lisääntyminen, kasvattavat asiakkaiden tarvetta vaativalle erikoisosaamiselle sekä kyvylle yhdistää erityisosaamista toisiinsa. Vastaamme yhdessä Paloässien kanssa vastata tähän tunnistamaamme tarpeeseen, samalla kuitenkin korostaen asiakkaiden palvelemista laadukkaasti ja joustavasti kaikenlaisissa hankkeissa, Palonkoski jatkaa.

Paloässät ja Sitowise ovat toisilleen tuttuja yhteistyökumppaneita yli sadasta aiemmin yhdessä tehdystä projektista. Yhteistyö on jatkunut jo kymmenen vuoden ajan esimerkiksi erittäin vaativissa maanalaisissa rakennushankkeissa ja haastavissa talonrakentamisen projekteissa.

– Uskon, että osana Sitowiseä kasvatamme sekä kilpailukykyämme että nykyisten ja tulevien uusien asiantuntijoidemme osaamista entisestään. Nyt meillä on mahdollisuus kehittää paloteknistä osaamistamme tutun kumppanin kanssa, osana Sitowisen monipuolista kokonaisuutta. Tämä on molemmille hieno mahdollisuus, sanoo Paloässien perustaja ja toimitusjohtaja Sami Hämäläinen.

Kaupassa Sitowiseille siirtyvät Paloässien 20 osaajaa vanhoina työntekijöinä sekä kaikki sopimukset ja asiakkaat. Paloässien omistajat Sami Hämäläinen, Jere Sulkama, Arttu Sjöstedt, Anssi Kuhlman ja Joni Kinnunen liittyvät kaupan yhteydessä Sitowisen omistajaosakkaiksi.

Lue lisää

Katso kaikki