Sisco Oyj ostaa Sähkö-S Oy:n

Sisco Oyj on sopinut ostavansa Sähkö-S Oy:n koko osakekannan yhtiön nykyisiltä omistajilta.

Sisco Oyj on sopinut ostavansa Sähkö-S Oy:n koko osakekannan yhtiön nykyisiltä omistajilta. Sähkö-S:n liikevaihto marraskuussa 2016 päättyneeltä 16 kuukauden mittaiselta tilikaudelta oli noin 4 miljoonaa euroa.

Sisco:n pääomistaja on Sentica Partners Oy:n hallinnoimat rahastot. Yritysostolla Sisco vahvistaa talotuotannon sähkö- ja automaatioratkaisujen osaamistaan, millä varmistetaan, että talojen kokonaisvaltaiset sähköistysratkaisut toimivat luotettavasti, jatkuvasti kehittyen ja kustannustehokkaasti.

”Uusi vuosi alkoi muutolla uusiin toimitiloihin Hakkilaan, johon rakentuu Etelä-Suomen suurin tuotantolaitos massiivipuumoduuleille ja -elementeille. Tänä päivänä uusissa taloissa olevan tekniikan määrä kasvaa jatkuvasti, ja olemme iloisia, että saimme Sähkö-S:n kaltaisen toimijan mukaamme. Osaamisen vahvistamisella varmistetaan, että voimme vastata kasvavaan uusiutuvan energian ja talotekniikan tarpeeseen nykyaikaisilla ratkaisuilla”, kommentoi Sisco:n toimitusjohtaja Lauri Halminen.

Sähkö-S Oy on perustettu vuonna 2010, ja yrityksen liiketoiminta on kasvanut tasaisesti. Sen asiakkaina on mm. Suomen suurimpia rakennusliikkeitä sekä Helsingin ja Espoon kaupungit. Yrityksen vahvinta osaamisalaa ovat uudisrakennusten sähköistystyöt, uusiutuvan energian ratkaisut sekä erikoiskohteet, joissa vaaditaan erittäin vahvaa ammattiosaamista. Yritys työllistää noin 15 henkilöä.

”Sisco ja Sähkö-S ovat toimineet jo pitkän aikaa yhteisissä projekteissa, joten tämä järjestely oli luonnollinen jatkumo menestyksekkäälle kumppanuudelle.”, kommentoi Sähkö-S Oy:n toimitusjohtaja Tero Salo.

Järjestely mahdollistaa merkittävät synergia- ja osaamisedut molemmille yrityksille, sekä entistä parempien ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoamisen asiakkaille.

INFO:

Sisco Oyj

  • Sisco-konserni tuottaa kohtuuhintaisia omistus- ja vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Sisco Oyj harjoittaa omistus- ja vuokra-asuntojen rakennuttamista, hankkii rakennuspaikat, perustaa asunto-osakeyhtiöt ja myy asunto-osakeyhtiöiden osakkeet asiakkaille. Sisco Oyj:n tytäryhtiö Sisco Asunnot Oy toimii projektinjohtourakoitsijana Sisco-konsernin hankkeissa.

Sähkö-S Oy

  • Yritys on perustettu vuonna 2004 toiminimellä Elektricsky. Vuonna 2004-2009 liiketoiminta kasvoi tasaisesti ja yrityksen yhtiömuoto oli järkevä muuttaa. Vuonna 2010 toiminimi lopetettiin ja luotiin osakeyhtiö ElektricSky Oy, tällöin asiakkaat olivat yrityksiä, rakennusliikkeitä ja kuntia. Vuonna 2010 lopussa yhtiön nimi muutettiin Sähkö-S Oy:ksi.

Kuvassa: Lauri Halminen ja Tero Salo Sisco Oyj:n Hakkilan tuotantolaitoksella.

 

 

Lue lisää

Katso kaikki