Sisco EvoTec investoi uusiin tiloihin

9000 neliön tiloihin nousee Etelä-Suomen suurin massiivipuumoduuli- ja -elementtien kokoonpano- ja logistiikkakeskus.

Sisco Oyj:n tytäryhtiö Sisco EvoTec Oy investoi useita miljoonia euroja logistiikka- ja kokoonpanotiloihin Vantaan Hakkilassa. Metsä Wood:in ja Sisco Oyj: n yhdessä kehittämällä massiivipuumoduulijärjestelmällä tehtyjen asuntojen tuotanto on kasvanut viime aikoina niin suureen mittakaavaan, että uusien laajempien tilojen tarve on välttämätöntä.

Vajaan 9000 neliön tiloihin nousee Etelä-Suomen suurin massiivipuumoduuli- ja -elementtien kokoonpano- ja logistiikkakeskus. Hakkilan tilat tarjoavat hyvät logistiikkayhteydet , asuntojen päämarkkina on lähellä ja satamakin sijaitsee kätevästi nurkan takana Vuosaaressa.

Samalla kun yksittäisen massiivipuutalon tekeminen nopeutuu, myös koko rakennuskohteen ja alueen valmistuminen nopeutuu huomattavasti. Enää ei ole kahden vuoden mittaista taistelutannerta, vaan noin puolen vuoden kuluttua aloituksesta ruoho vihertää valmiilla pihoilla.

Samalla tiloihin avataan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille showhouse-tilat, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan valmiiseen massiivipuutaloon sisätiloissa. Yhteistyökumppanien tuotteet ovat myös esillä tiloissa ja niihin pääsee tutustumaan helmikuusta 2017 alkaen.

”Uusi kokoonpano- ja logistiikkakeskus tarvitsee työntekijöitä ja nyt voidaan luvata, että kerrankin rakentaminen on siistiä sisätyötä”, toteaa Sisco Oyj:n toimitusjohtaja Lauri Halminen. Tehdas tulee työllistämään myös kokoonpano- ja pystytystoiminnan ansiosta yli 100 henkeä.

Sisätiloissa tapahtuva rakentaminen vähentää kosteusriskien mahdollisuutta, mutta ennen kaikkea laatua voidaan valvoa entistä paremmin.

Lue lisää

Katso kaikki