Savosolarille suurtoimitus Ranskaan

Savosolar toimittaa Kyotherm Solarille Ranskan suurimman aurinkolämpöjärjestelmän.

Savosolar on allekirjoittanut sopimuksen ranskalaisen Kyotherm Solar yhtiön kanssa aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Issouduniin Ranskaan. Järjestelmän koko on yli 14 000 m2; eli yli kolme kertaa suurempi kuin Savosolarin edellinen toimitus Ranskaan.

Siitä tulee Ranskan suurin aurinkolämpöjärjestelmä. Järjestelmästä tulee myös suurin teolliseen prosessilämpöön käytettävä aurinkolämpöjärjestelmä Euroopassa.

Toimituksen arvo Savosolarille on yli 3,8 miljoonaa euroa, joten se on tähän mennessä Savosolarin suurin tilaus. Savosolar toimittaa suurimman osan koko aurinkolämpösysteemistä.

Vesivaraajat, automaation sekä integraation teolliseen prosessiin hoitavat muut toimittajat. Järjestelmän rakentaminen ja toimitukset aloitetaan syksyllä 2019 ja luovutus on suunniteltu tapahtuvaksi keväällä 2020.

Kyotherm ja sen tytäryhtiö Kyotherm Solar ovat sijoitusyhtiöitä, jotka ovat erikoistuneet rahoittamaan uusiutuviin energioihin ja energian säästöön kohdistuvia projekteja. Kyotherm Solar myy rakennettavasta järjestelmästä lämpöä mallaskuivaamoon, jota operoi Malteries Franco-Suisses.

Jätä kommentti

*

*