Satagroup Oy:n vetäjät Vesinieminen Oy:n pääomistajiksi

Sastamalassa pääpaikkaansa pitävä LVI-suunnitteluun ja asennuksiin erikoistunut Vesinieminen Oy saa uuden vetäjäkaksikon. Vesinieminen Oy:n omistaja, yrittäjä Jarmo Nieminen on myynyt omistamastaan yrityksestä enemmistöosuuden Satagroup Oy:n liiketoimintaa harjoittaville Ari Kiviniemelle ja Ilkka Mäkelälle. Osakekaupan toteuduttua yhtiön toimitusjohtajana aloitti 30.1.2014 Ilkka Mäkelä. Nieminen jatkaa edelleen yhtiössä osakkaana.

Vesinieminen Oy:n tuore toimitusjohtaja Ilkka Mäkelän mukaan Satagroup Oy ja Vesinieminen Oy muodostavat yhdessä ns. täyden palvelun talon. Mäkelä sanookin, että yritykset pystyvät yhdessä tarjoamaan vaativillekin yritys- tai julkisen sektorin asiakkaille ammattilaisten toteuttaman ratkaisun moninaisiin LVIAS-palveluiden, laite- ja kiinteistöhuollon, lakimääräisten nosturi- ja nosto-ovien tarkastusten sekä investointien ja saneerausprojektien tarpeisiin.

– Yhtiöiden kilpailukyvyn kannalta tärkeimmät menestystekijät tulevat olemaan asiakastyytyväisyyden jatkuva kehittäminen sekä synergiaetujen hakeminen yhdessä muiden ammattilaisyritysten kanssa. Olemme molemmat Ari Kiviniemen kanssa pitkänlinjan yrittäjiä ja tunnemme erityisesti teollisuusasiakkaiden arkea, mikä on mielestämme ensisijaisen tärkeää Vesiniemisen kehittämisessä, Ilkka Mäkelä sanoo.

Kommentit

    Pekka anttila
    19.4.2021 22:50

    Kuka Näitä Enermix Oy:n rakennuttamia maalämpöpunppurakenteita nykyään huoltaa ?

Jätä kommentti

*

*