SAK:n Varsinais-Suomen aluetoimikunta palkitsi Valloxin esimerkillisenä työnantajana

Kuva: Vallox Oy

Suomen Ammattiliittojen keskusjärjestön (SAK) Varsinais-Suomen aluetoimikunta myönsi joulukuussa 2022 Vallox Oy:lle Vuoden esimerkillinen työnantaja -diplomin. Tunnustus annettiin nyt ensimmäistä kertaa varsinaissuomalaiselle yritykselle, kertoo Vallox Oy tiedotteessaan.

Loimaalainen ilmanvaihtoalan tuotteita valmistava Vallox Oy on saanut SAK:n Varsinais-Suomen aluetoimikunnalta Vuoden esimerkillinen työnantaja -tunnustuksen. Tunnustuksen myötä SAK haluaa tuoda esiin esimerkillisesti toimivia työnantajia. Valinnassa painotetaan muun muassa työelämän pelisääntöjen hyvää toteuttamista ja työntekijöiden hyvinvointiin panostamista. SAK on jakanut alueellisia tunnustuksia aiemmin esimerkiksi Keski-Suomessa ja Satakunnassa, ja nyt palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa Varsinais-Suomessa.

− Vallox Oy on ansainnut palkinnon, sillä se noudattaa hyviä työelämän pelisääntöjä. Yrityksessä ratkotaan erilaisia tilanteita esimerkillisesti neuvottelemalla, ei riitelemällä. Valloxilla työnantaja- ja työntekijäosapuolet vetävät yhtä köyttä, kuvailee SAK:n alue- ja järjestöasiantuntija Kristiina Linna tiedotteessa.

Erityistä kiitosta yritys sai tavastaan toimia keskustelevasti sekä hyvistä suhteistaan työntekijöitä edustaviin luottamusmiehiin. Esimerkillisen työnantajan tavoin Vallox Oy on panostanut myös henkilökunnan turvallisuuteen ja hyvinvointiin sekä ympäristöasioihin.

SAK:n Varsinais-Suomen aluetoimikunta, joka valitsi tunnustuksen saajan, kävi luovuttamassa tunnustuksen Valloxille. Tunnustuksen luovuttamistilaisuudessa olivat läsnä SAK:n alue- ja järjestöasiantuntija Kristiina Linna, SAK:n Varsinais-Suomen alueosaston puheenjohtaja Jarno Silvonen, SAK:n alue- ja järjestöasiantuntija Ville Roslakka, Vallox Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Korja, työsuojeluvaltuutettu Marika Rantanen, pääluottamusmies Ville Rastas, varapääluottamusmies Jouni Ojala, markkinointipäällikkö Elina Paavilainen, tuotantopäällikkö Mikko Mäki ja työsuojeluvaltuutettu Antti Mäkelä.

Lue lisää

Katso kaikki