Sakari Toikkanen Högfors GST:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Sakari Toikkanen. Kuva: Högford GST

Kansainvälistä kasvua tavoittelevan lämmitysteknologiayhtiö Högfors GST:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on nimetty Sakari Toikkanen, kertoo Högfors tiedotteessaan.

Sakari Toikkanen toimii parhaillaan talotekniikka-alalla vaikuttavan Currentum Partnersin toimitusjohtajana. Toikkasella on yli 20 vuoden kokemus teollisuuden palveluyritysten johtamisesta sekä Suomessa että Euroopassa. Toikkanen on työskennellyt muun muassa YIT:n ja Caverionin palveluksessa johto- ja kehittämistehtävissä. HögforsGST:n toimitusjohtaja Antti Hartmanin mukaan Toikkasen laaja-alainen kokemus rakennus- ja talotekniikka-alasta auttaa HögforsGST:tä saavuttamaan sen kansainväliset kasvutavoitteet.

– Olemme olleet vakaalla kasvu-uralla jo pitkään. Uskon, että Sakari Toikkasen kaltaisen huippuammattilaisen johdolla pystymme kiihdyttämään kasvuamme entisestään. Sakarin vahva kansainvälinen kokemus on juuri oikea lisä HögforsGST:n tiimiin, Hartman sanoo tiedotteessa.

– Högfors GST:n energiatehokkaille ja älykkäille lämmitys- ja jäähdytysratkaisuille on kasvava tarve, sillä valtaosa kiinteistöissä käytettävästä energiasta kuluu lämmitykseen. Tavoitteena on yhdessä nykyjohdon ja avainhenkilöiden kanssa vauhdittaa entisestään yhtiön kasvua ja erityisesti älykkäiden lämmitysjärjestelmien sekä hybridiratkaisujen kehitystä. Otan innostuneena vastaan puheenjohtajan tehtävän yhtiössä, jossa yrittäjähenkisyys, innovointi ja korkea ammattitaito luovat vahvan kulttuurisen pohjan, Toikkanen sanoo tiedotteessa.

Högfors GST:n hallituksen puheenjohtana aiemmin toiminut DEN Groupin toimitusjohtaja Jussi Niemelä jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä. Högfors GST:n hallituksessa vaikuttavat puheenjohtaja Toikkasen ja Niemelän lisäksi Rototecin perustajaosakas Mikko Ojanne sekä HögforsGST:n omistajakumppani Intera Partnersin Janne Näränen ja Tuomas Sarkola.

Lue lisää

Katso kaikki