Sähkölinna on myyty Rejlersille

Sähkölinna Oy on koko Suomessa toimiva, tamperelainen talotekniikan sähkösuunnittelutoimisto.

Rejlers on hankkinut Sähkölinna Oy:n liiketoiminnan. Sähkölinna Oy on koko Suomessa toimiva, tamperelainen talotekniikan sähkösuunnittelutoimisto. Yrityksen 4 työntekijää siirtyvät Rejlersin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Sähkölinnan toimitusjohtaja Keijo Niemi aloittaa Rejlersin Rakentaminen- toimialan talotekniikan suunnittelupäällikkönä 1.3.2017.

Sähkölinna Oy:n toimialaan kuuluvat sähkö-, tele- ja turvasuunnittelu, alaan liittyvät konsultointi- ja valvontatyöt, sähkölaitteistojen kuntotutkimukset, kustannusarvioiden laatimiset ja energia- ja kuntokartoitukset sekä erilaiset tarkastukset. Yritys on perustettu vuonna 1959.  Sen liikevaihto vuonna 2016 oli n. 340 000 €.

Rejlers vastaa monien merkittävien kiinteistöjen taloteknisessä suunnittelussa niin koti- kuin ulkomaisissa kohteissa. Rejlersin palveluksessa on yli sata talotekniikan ammattilaista. Rejlers on erikoistunut vaativien projektien sähköistyksen suunnitteluun.

”Yhdessä Rejlersin kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin. Uskon, että yhdistyminen tarjoaa myös työntekijöille monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä”, taustoittaa Sähkölinna Oy:n toimitusjohtaja Keijo Niemi.

Kuvassa: Timo Tenninen, Keijo Niemi ja Ilkka Sippola.

 

Lue lisää

Katso kaikki