RTK nappasi Sokos Hotelsien ja Radisson BLU:n huollon

RTK-Palvelu Oy:n ja SOK:n sopiman  liikkeenluovutuksen myötä S-huollon henkilöstö siirtyy RTK:n palvelukseen.

RTK-Palvelu Oy (RTK) ja Suomen Osuuskauppojen keskuskunta (SOK) ovat tehneet liikkeenluovutussopimuksen koskien SOK:n kiinteistöhuollon liiketoimintaa Sokotel Oy:n hotelleissa. Liikkeenluovutuksessa S-huollon henkilöstö siirtyy RTK:n palvelukseen 1.9.2018 alkaen.

RTK:n ja SOK:n sopimus kattaa 20:n Sokotel Oy:n operoiman hotellin kiinteistöhuoltotoiminnan. Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevien Sokos Hotelsien ja Radisson BLU -hotellien päivittäiset kiinteistöhuoltotoiminnot ja kiinteistöhuollon päivystys siirtyvät sopimuksen myötä RTK:n hoidettavaksi.

”RTK antoi itsestään parhaan kuvan kokonaisuutena niin siirtyvän henkilöstön, kustannusten, laadunhallinnan, hotelliliiketoiminnan tarpeiden ymmärtämisen kuin kiinteistöjen haltuunottosuunnitelmienkin osalta. Näistä syistä johtuen päädyimme valitsemaan RTK-Palvelu Oy:n yhteistyökumppaniksemme”, sanoo Kiinteistöässän johtaja Otto Oksanen SOK:lta.

”SOK:n kanssa tehty sopimus on RTK-Palvelulle erittäin merkittävä. Sopimuksen myötä RTK:lle siirtyy merkittävien kohteiden lisäksi huomattava määrä lisää ammattitaitoista henkilöstöä. Kiinteistöhuoltotoimintamme laajenee hotellisektorissa. Valtakunnallisen johtamismallin kautta kehitämme keskitetysti toimintaa, luomme henkilöstölle urapolkuja sekä syvennämme yhteistyötä niin SOK:n kuin Sokotelinkin kanssa”, toimitusjohtaja Ismo Heikkonen RTK-Palvelu Oy:stä kertoo.

 

Jätä kommentti

*

*