Risto Räty johtamaan Afryn rakennetun ympäristön liiketoimintaa Suomessa – ”Meillä on valtavasti huippuluokan osaamista”

Vahanen liittyi osaksi Afryä vuoden 2022 alussa.

Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty jatkaa työtään kestävien elinympäristöjen eteen Afry Suomen rakennetun ympäristön liiketoiminnan johtajana, kertoo Afry tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Vahanen liittyi osaksi Afryä vuoden 2022 alussa. Samalla Afryn Rakennettu ympäristö -divisioona siirtyi maantieteelliseen organisaatiorakenteeseen, jonka myötä Suomessa toimivat rakennetun ympäristön yksiköt muodostivat yhteisen Rakennettu ympäristö Suomi -liiketoiminta-alueen. Tämän liiketoiminta-alueen johtajaksi on nimitetty Vahasen konsernijohtaja Risto Räty.

– Olen todella tyytyväinen, että saamme Riston johtamaan Suomen rakennetun ympäristön liiketoimintaa. Ristolla on loistavaa kokemusta ja osaamista toimialastamme, ja hän on osoittanut vakaata johtajuutta aikaisemmissa tehtävissään, sanoo Malin Frenning, Afryn Rakennettu ympäristö -divisioonan johtaja tiedotteessa.

Räty on toiminut Vahanen-yhtiöiden johdossa vuodesta 2016 lähtien, jota ennen hän toimi Trimblellä Construction-divisioonan johdossa.

– Meillä on edessämme tärkeä ja mielenkiintoinen projekti, kun tuomme kahden vahvan yhtiön, Vahasen ja Afryn, palvelut yhteen. Meillä on valtavasti huippuluokan osaamista, ja on hienoa päästä yhdessä kehittämään entistä parempia suunnitteluratkaisuja asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan hyväksi, nyt osana Afryä, Räty sanoo tiedotteessa.

Afryn rakennetun ympäristön liiketoiminta sisältää kiinteistö- ja rakennusalan, vesihuollon, infran ja ympäristöpalvelut. Nimityksen seurauksena Rädystä tulee myös Afryn Suomen maajohtoryhmän sekä Afryn Rakennettu ympäristö -divisioonan johtoryhmän jäsen.

 

Lue lisää

Katso kaikki