Rejlers ostaa Insinööritoimisto Nurmi Oy:n

Kauppa vahvistaa yhtiön sähkö- ja telesuunnittelun liiketoiminnan kasvua pääkaupunkiseudulla.

Kauppa vahvistaa yhtiön sähkö- ja telesuunnittelun liiketoiminnan kasvua pääkaupunkiseudulla.

Rejlers Finland Oy on hankkinut Insinööritoimisto Nurmi Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1972 perustettu, helsinkiläinen Insinööritoimisto Nurmi Oy on tunnettu erityisosaamisestaan sähkö-, tele-, turva- ja AV-tekniikan suunnittelussa ja konsultoinnissa. Vuonna 2017 yhtiö työllisti  8 henkilöä ja sen liikevaihto oli noin 700 000 euroa.

”Rejlers tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia laajan asiakaskunnan myötä. Tunnettu, hyvämaineinen toimija sekä yhteensopiva osaaminen vaikuttivat päätöksentekoon positiivisesti”, kertoo Insinööritoimisto Nurmen toimitusjohtaja Pekka Larinoja.

Rejlers Finlandin Rakentaminen-toimiala on erikoistunut vaativien talotekniikan projektien suunnitteluun. Yhtiön yli 600 työntekijästä jo yli 130 on talotekniikan ammattilaisia.

”Tavoitteenamme on vahvistaa palvelutarjontaamme sekä toteuttaa Rejlersin kasvustrategiaa yritysostojen kautta. Rejlers pystyy nyt entistä paremmin vastaamaan vaativan asiakaskunnan monipuoliseen kysyntään pääkaupunkiseudulla”, kertoo Rejlers Finlandin Rakentamisen toimialajohtaja Timo Tenninen.

 

Lue lisää

Katso kaikki