Rauno Saari Oy on vuoden LVI-urakoitsija – toiminnan kasvu ja kannattavuus toi voiton

Vuoden 2023 LVI-urakoitsijaksi on valittu Forssasta lähtöisin oleva perheyritys Rauno Saari oy.

Palkintoa oli vastaanottamassa Mika Niskanen, toimitusjohtaja Mikko Saari ja Petri Haapio. Kuva: Miia Manner.

Yritys palkittiin LVI-Päivillä Tampereella tänään torstaina. Rauno Saari oy tunnetaan ammattimaisena ja palvelevana lvi-urakoitsijana, joka on erikoistunut liike- ja toimitilakohteiden sekä julkisten tilojen urakointiin, kerrotaan LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n tiedotteessa.

Rauno Saari oy on kasvanut pienestä perhefirmasta yli 6 miljoonan liikevaihdon yritykseksi. Valinnan suorittanut raati arvosti erityisesti yrityksen panostusta toimintansa kannattavuuteen ja kasvuun, tiedotteessa kerrotaan.

– Olemassaolomme perusta on kannattava liiketoiminta: asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme voivat luottaa toimintaamme pitkällä tähtäimellä. Se vahvistaa kilpailukykyämme yhteistyökumppanina ja työnantajana, Rauno Saari oy:n toimitusjohtaja Mikko Saari sanoo tiedotteessa.

Rauno Saari Oy:n tavoitteena on kasvaa kannattavasti ja vastuullisesti.

– Kasvunopeuden pitää olla sellainen, että maa kantaa jalkojen alla. Kasvusta aiheutuvat kustannukset pitää pystyä hoitamaan ja varmistamaan henkilökunnan osaaminen ja hyvinvointi, Saari toteaa tiedotteessa.

Rauno Saari oy on vuonna 1994 Forssassa perustettu perheyritys. Nykyisin yrityksen toimipiste on Vantaalla, ja toiminnan painopiste pääkaupunkiseudulla. Rauno Saari työllistää noin 30 ammattilaista.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja suunnittelun edustajat Marko Sundholm, Jari Mikkonen ja Matti Kiiskinen.

Lue lisää

Katso kaikki