Rambollille uusi pääkonttori Leppävaaraan

Liiketoiminnan digitalisoituminen haastaa työskentelytavat myös suunnittelu- ja konsultointialalla.

Suunnittelu- ja konsultointiyritys Ramboll muuttaa uuteen pääkonttoriin Espoon Leppävaarassa. Turunväylän ja Kehä I:n yhteyteen nousee moderni ja energiatehokas toimitalo, joka palvelee yli tuhatta alan ammattilaista.

”Ramboll Finlandin uusi pääkonttori sopii erinomaisesti Espooseen. Kasvava ja kestävä Espoo tarvitsee osaajia”, sanoo Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Uutta rakennuskantaa nousee noin 19 000 kerrosneliömetriä. Toimistotalokokonaisuuden omistajaksi tulee Keva, ja kohteen kehittäjä ja toteuttaja on Hartela. Rakennuksen suunnittelee arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy. Ramboll vastaa kohteen muusta suunnittelusta.

Hankkeessa yhdistyvät toimitilojen ympäristöystävällisyys sekä inspiroiva ja joustava työympäristö.

”Liiketoiminnan digitalisoituminen haastaa työn tekemisen tavat myös suunnittelu- ja konsultointialalla. Haluamme tarjota henkilöstöllemme parhaan mahdollisen ympäristön, joka kannustaa yhdessä tekemiseen ja jossa viihdytään. Lisäksi tahdomme uudessa pääkonttorissamme tuoda entistä joustavampia ja tiiviimmän asiakasyhteistyön mahdollistavia työtapoja toimiviksi käytännöiksi”, sanoo hankekehitysjohtaja Kari Melander Rambollilta.

Ramboll Finlandin uusi pääkonttori valmistuu osoitteeseen Itsehallintokuja 1 vuoden 2018 lopulla. Rakennustyöt alkavat loppukeväällä 2017.

Lue lisää

Katso kaikki