Rambollille Fortumin öljylaboratorio

Ramboll ostaa Fortumin Power-divisioonan öljylaboratorion, joka tuottaa suurten sähkömuuntajien öljyjen analyysipalveluja. Analyysien tuloksia käytetään sähkömuuntajien kunnon valvontaan ja ongelmien selvitykseen.

– Tämä erityisosaaminen täydentää sopivalla tavalla laboratoriopalvelujamme. Ramboll Analytics on Suomen suurin ja palveluiltaan monipuolisin ympäristölaboratorio. Laajentuneen laboratoriomme ansiosta voimme tarjota useiden toimialojemme asiakkaille entistä kattavampia palveluja, sanoo Rambollin Vesi ja ympäristö -toimialan johtaja Pentti Manninen.

 Ramboll Finland Oy työllistää 1400 asiantuntijaa 26 paikkakunnalla ja tekee 111 miljoonan euron liikevaihtoa. Konsultti- ja asiantuntijapalveluita tarjotaan talo-, infra ja liikenne- sekä vesi ja ympäristötoimialoilla ja liikkeenjohdon konsultoinnissa.

Ramboll Analyticsissä työskentelee sata henkeä. Laboratorio- ja mittauspalveluihin sisältyvät mm. vedet, pilaantuneet maat, teollisuus- ja voimalaitoskemian palvelut, polttoaineet, elintarvikkeet ja materiaalit.

www.ramboll.fi

Jätä kommentti

*

*