Marko Malmivaara

Raksystemsin neljäs yrityskauppa vuonna 2019: LVI-suunnitteluun erikoistunut Tubular Oy

Kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö Raksystems on vahvistanut LVI-suunnitteluosaamistaan ostamalla 6.9.2019 tehdyllä kaupalla Tubular Oy:n.

Tubular on tunnettu pääkaupunkiseudulla talonrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyvistä suunnittelu- ja konsultointipalveluista ja vahvistaa Raksystemsin kahdeksankymmenhenkistä suunnittelu- ja rakennuttamisresurssia neljän asiantuntijan voimin.

Tubular jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

”Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Insinööritoimisto Oy:n viime vuosien panostusta kasvaa tunnetummaksi ja houkuttelevammaksi isoja kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan palvelevaksi alan toimijaksi. Tubularin yrityskauppa on luonnollinen jatkumo vuonna 2017 tehdylle Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy:n sekä tänä kesänä tapahtuneelle HSSR:n kaupoille”, kertoo Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Tubular Oy jatkaa toimintaansa osana Raksystemsiä. Toiminta nykyisten asiakkaitten kanssa tulee jatkumaan entisellään. Yrityksen toimitusjohtajaksi tulee Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

2Raksystemsin suunnitteluorganisaation kasvua on ollut mielenkiintoista seurata sivusta ja nyt toki iloitsemme, että pystymme tuomaan kauan kaivattua lisävahvistusta LVI-suunnitteluosaamisellamme koko konsernin asiakkaiden hyväksi. Samalla takaamme nykyisten asiakkaidemme hyvän palvelutason jatkumon, kun voimme isona toimijana tarjota monipuolisesti palveluita”, kertoo Tubular Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Linturi.

Kimmo Linturi

Jätä kommentti

*

*