Raksystems osti HSSR:n

Kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö Raksystems vahvisti korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen osaamistaan ostamalla Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy:n.

HSSR on pääkaupunkiseudun korjausrakentamisen tunnettu vaikuttaja, joka vahvistaa Raksystemsin viisikymmenhenkistä suunnittelu- ja rakennuttamisresurssia yli 30 asiantuntijan voimin.

Kaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma liikevaihto ylittää 36 miljoonaa euroa vuonna 2019, ja henkilöstövahvuus on 330 henkeä. Suomessa ja Ruotsissa toimiva konserni palvelee entistä vankemmin kiinteistöomistajia koko rakennuksen elinkaaren ajan. HSSR jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

”Alan ammattilaisten sekä asiakkaiden keskuudessa hyvän maineen ansainnut HSSR tarjoaa konserniin lisää kokeneita asiantuntijoita sekä hyviä asiakassuhteita”, Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo.

”Vajaa viisitoista vuotta oman yrityksen puikoissa on ollut huikea matka ja nyt jatkan HSSR:n tarinaa mielenkiinnolla Raksystemsin katon alla. Näen yrityksillämme erinomaisen synergiaedun niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin,” HSSR:n perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Väätäinen sanoo.

Raksystems-konserni jatkaa aktiivisesti uusien kumppaneiden etsimistä vahvistaakseen asemaansa yritysostojen ja orgaanisen kasvun turvin kyetäkseen vastaamaan kovaan ja kasvavaan kysyntään asiakkaiden suunnalta.

Kotimaan lisäksi Raksystems-konserni etsii pohjoismaiseen kokonaisuuteen hyvin sopivia kasvuyrityksiä tukemaan laajentumista Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijaksi.

Anssi Väätäinen

Lue lisää

Katso kaikki