Raksystems kasvattaa toimintaansa Ruotsissa ostamalla Projektledarhuset i Stockholm AB:n

Kauppakirja on allekirjoitettu 11. kesäkuuta ja yrityskaupan täytäntöönpanopäivä oli heinäkuussa 2020.

Raksystems Group laajentaa palveluitaan Ruotsissa ostamalla Tukholmassa ja sen ympäristössä toimivan kiinteistökonsulttiyhtiö Projektledarhuset i Stockholm AB:n koko osakekannan.

Kauppakirja on allekirjoitettu 11. kesäkuuta ja yrityskaupan täytäntöönpanopäivä oli heinäkuussa 2020. Kaupan myötä Raksystems Group pystyy myös Ruotsissa tarjoamaan asiakkailleen saman kokonaisvaltaisen palveluportfolion kiinteistön koko elinkaaren ajalle kuin Suomessa.

Vuonna 2005 perustetulla Projektledarhusetilla on laaja kokemus erilaisista rakentamisen projektinjohdon projekteista. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 120 miljoonaa kruunua kesäkuussa 2020 päättyvällä tilikaudella. Yhtiö työllistää vakituisesti 65 henkilöä ja lisäksi kymmeniä alikonsultteja.

– Yhtiö sopii erinomaisesti Raksystems Groupiin ja sen asiantuntijoiden tarjoamat palvelut soveltuvat erinomaisesti yhteen Ruotsin tytäryhtiömme Dry-IT:n palveluiden kanssa. Nyt voimme palvella asiakkaitamme yhä laajemmin koko kiinteistön elinkaaren ajan myös Ruotsissa. Jatkossa yhteisenä tavoitteenamme on kasvattaa asiakaskuntaamme yhä laajemmalle Ruotsissa, Raksystems Groupin toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo.

Kesäkuisen kaupan myötä Raksystems Group laajentaa toimintaansa Ruotsissa. Toukokuussa 2019 ostetun ruotsalaisen Dry-IT:n myötä Groupin palveluihin Ruotsissa kuuluvat jo entuudestaan kosteudenhallinnan, energian sekä ympäristön konsulttipalvelut kiinteistöille.

Dry-IT tunnetaan isojen rakennustyömaiden kosteudenhallintapalveluista sekä kestävän kiinteistönpidon palveluista.

Raksystems Groupin pro forma liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 50 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 440:een. Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Groupin asemaa Pohjoismaiden johtavana kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijana.

Lue lisää

Katso kaikki