Raksystems Group ostaa Suomen radonhallinta Oy:n

Raksystems Group laajentaa palveluitaan Suomessa ostamalla kautta maan toimivan radonmittaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Suomen radonhallinta Oy:n koko osakekannan.

Kiinteässä yhteistyössä säteilyturvaviranomaisten kanssa toimiva Suomen radonhallinta Oy on radonalan suurin toimija Suomessa. Yrityskaupan täytäntöönpanopäivä on joulukuussa 2020.

Vuonna 2013 perustetulla Suomen radonhallinta Oy:llä on laaja kokemus taloyhtiöiden, isojen kiinteistöjen omistajien ja kuluttaja-asiakkaiden palvelemisesta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen sekä työsuojelullisia radonmittauksia radonriskin seurantaan, radonriskialuekartoituksia sekä kuluttaja- ja taloyhtiöasiakkaiden radonmittauksia.

Suomen radonhallinta Oy:llä on hyvin laaja asiakaskunta taloyhtiö- ja yritysasiakkaiden sekä julkisten ja yksityisten kiinteistönomistajien parissa. Yhtiö tuottaa radonpalveluita tuhansiin kohteisiin joka vuosi sekä yksittäisiä radonmittauksia parikymmentätuhatta kappaletta vuositasolla.

– Suomen radonhallinta Oy:n palvelut täydentävät erinomaisesti Raksystems Groupin kiinteistöjen, niiden käyttäjien ja omistajien sekä ympäristön hyvinvoinnin palveluita. Yrityksen asiantuntijat ovat tärkeällä asialla, sillä radonkaasu on hajuton, mauton ja näkymätön ja sitä voi esiintyä rakennusten sisäilmassa, Raksystems Groupin CEO Marko Malmivaara kertoo.

Radonkaasu on vaarallista, sillä keuhkoihin kulkeutuessaan se voi aiheuttaa syöpää. Yhtiö sopii erinomaisesti Raksystems Groupiin ja sen tarjoamat palvelut vahvistavat hyvin Inspections & Surveys -palvelualuetta.

– Näen yhteisessä tulevaisuudessa erinomaisia synergiaetuja, mahdollisuuden laajentaa palvelutarjontaamme nykyisille asiakkaillemme sekä löytää yhteisiä uusia asiakkaita, joiden kiinteistö- sekä käyttäjäterveellisyys kaipaavat asiantuntijan apua, Suomen radonhallinta Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ruokonen kertoo.

Suomen radonhallinta Oy:n liikevaihto oli 2,3 miljoonaa euroa toukokuussa 2020 päättyneellä tilikaudella. Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Groupin asemaa ja laajentaa yhtiön palveluvalikoimaa Suomessa.

Lue lisää

Katso kaikki